Αναβολή για το Paros Way

Διαβάστε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

FacebookTwitterEmailShare

Η διοργάνωση του Paros Way ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο:

«Στην χθεσινή επικοινωνία των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής, αποφασίστηκε η αναβολή της Αθλητικό – Τουριστικής διοργάνωσης PAROSWAY, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 2 – 3 Μαΐου στο όμορφο νησί της  Πάρου, σε έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Το τελευταίο διάστημα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία μεταξύ τους, καθώς και με τους αρμόδιους φορείς, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο θέμα της πανδημίας.

Η κατάσταση από ότι φαίνεται, τουλάχιστο όσο αφορά την χώρα μας, δείχνει να ομαλοποιείτε. Είναι όμως αδύνατο να μιλήσουμε αυτή την στιγμή με ακρίβεια για νέα  ημερομηνία διεξαγωγής. Θα περιμένουμε πρώτα τις αποφάσεις  και ανακοινώσεις των αρμόδιων φορέων (Υπουργείο Υγείας και Κυβέρνηση) και ύστερα θα ανακοινώσουμε με βεβαιότητα την νέα ημερομηνία διεξαγωγής του PAROS WAY.

Επειδή δεχόμαστε πολλά μηνύματα από αθλητές και αθλούμενους για το αν και πότε θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση, τους διαβεβαιώνουμε ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να πραγματοποιηθεί είτε μέσα στο Καλοκαίρι είτε το προσεχές Φθινόπωρο.

Για να δείτε όλους τους αγώνες που έχουν αναβληθεί-ματαιωθεί και τις νέες τους ημερομηνίες πατήστε εδώ.

Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα επανέλθουμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς, θα μπορέσουμε να γυμναστούμε χωρίς περιορισμούς, να συμμετέχουμε ξανά σε διοργανώσεις.

Ως τότε διατηρείστε σώμα και πνεύμα σε εγρήγορση!

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα www.parosway.gr και στην σελίδα fb της διοργάνωσης.

Email επικοινωνίας: info@parosway.gr

Η Οργανωτική Επιτροπή»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Κυριακή 12 Ιουλίου η εκδρομή του συλλόγου
Δείτε πότε ανοίγουν οι εγγραφές για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας
Mία συγκλονιστική προσπάθεια – φόρος τιμής στην Κατερίνα από τον σύζυγό της Αλέξανδρο
Back to Top