Νέα ημερομηνία για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη για το δεύτερο μεγαλύτερο αγωνιστικό δρομικό event της χώρας!

Share
Νέα ημερομηνία για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Τελικά ο ΣΕΓΑΣ το πήρε απόφαση και όρισε νέα ημερομηνία για τον 9ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Έτσι, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί τελικά την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου!

Αυτό φυσικά θυμίζει την κίνηση που κάνουν πολλές πρωτεύουσες και μεγαλουπόλεις στην Ευρώπη, και όχι μόνο, όπου Ημιμαραθώνιος και Μαραθώνιος απέχουν μόνο λίγες εβδομάδες.

To RUNNER Magazine θα σε βοηθήσει να γίνεις καλύτερος δρομέας! Ενημερώσου σωστά και μάθε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις! Εδώ θα βρεις όλα τα τεύχη, αλλά και τις λεπτομέρειες για συνδρομή στο RUNNER Magazine

Στη δική μας περίπτωση ο Ημιμαραθώνιος θα διεξαχθεί 7 εβδομάδες πριν από τον Μαραθώνιο της Αθήνας.

Δείτε εδώ όλες τις αλλαγές και ακυρώσεις αγώνων

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

“Σε συνέχεια της απόφασης για την αναβολή του 9ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας, που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 22 Μαρτίου, ο Δήμος Αθηναίων και ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνουν ότι ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2020 θα διεξαχθεί την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου.


Με αίσθημα ευθύνης και πρωταρχικό μέλημα την προστασία της δημόσιας υγείας, ΣΕΓΑΣ και Δήμος Αθηναίων αποφάσισαν τη μεταφορά του αγώνα στις αρχές του φθινοπώρου.

Έχουμε την πεποίθηση ότι η νέα αυτή ημερομηνία θα δώσει το χρονικό περιθώριο ανάκαμψης από την πολύ δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Επιπλέον, θα προσδώσει στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας ένα χαρακτήρα προετοιμασίας για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ο ΣΕΓΑΣ θα ενημερώσει με ξεχωριστό προσωπικό email όλους τους εγγεγραμμένους δρομείς για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί αναφορικά με τη διαχείριση της εγγραφής τους.


Τέλος, στο ίδιο πλαίσιο, ο ΣΕΓΑΣ εξετάζει ήδη όλα τα ενδεχόμενα και πολύ σύντομα, ακολουθώντας και τις οδηγίες των αρμοδίων οργάνων, θα ανακοινώσει και τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής όλων των αγώνων του Run Greece 2020.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιο Ρόδου: Ρεκόρ διαδρομής
Χιλιάδες δρομείς βίωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα
15 χρόνια ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ"
Μία διαδρομή γεμάτη με ιδανικά, αξίες και έργα
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο