Οι Γιατροί χωρίς σύνορα στον ΚΜΑ

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα τρέχουν στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας δεν ξεχνούν όμως αυτούς που τους έχουν ανάγκη. Έτσι, με αφορμή τη συμμετοχή τους στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο πραγματοποιού διαδικτυακή καμπάνια ανεύρεσης πόρων με μοναδικό σκοπό να μαζέψουν 1 ευρώ για κάθε χιλιόμετρο που θα διανύσουν όλοι μαζί (τα 1060 μέλη της ομάδας τους), δηλαδή 8.297 ευρώ, τα οποία ενδεικτικά μπορούν να μεταφραστούν σε 37.330 εμβόλια κατά της ιλαράς.

Share

31ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθήνας
€1 για κάθε χιλιόμετρο φέρνει τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα πιο κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Σε κάποια σημεία του κόσμου, οι άνθρωποι διανύουν καθημερινά 5, 10 ή και 42 χιλιόμετρα για να αναζητήσουν τροφή, πόσιμο νερό ή ιατρική βοήθεια για να ζήσουν. 

1.060 «Δρομείς Χωρίς Σύνορα» από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, θα διανύσουν αυτές τις ίδιες αποστάσεις στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, την Κυριακή, 10 Νοεμβρίου, με στόχο να απαλύνουν τον πόνο όλων αυτών των ανθρώπων που δοκιμάζονται σκληρά.

«Θα διανύσουμε συνολικά 8.297 χιλιόμετρα ως ένδειξη αλληλεγγύης για όλους τους ανθρώπους του κόσμου που δοκιμάζονται, που υποφέρουν. Με έναν μόνο στόχο, να ανακουφίσουμε τον πόνο τους» δηλώνει ο κ.Χρήστου, Πρόεδρος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. «Μέσω της διαδικτυακής μας καμπάνιας όλοι έχουν την ευκαιρία να μας βοηθήσουν να φτάσουμε άμεσα σε περισσότερους ανθρώπους που έχουν ανάγκη». 

Όσοι τρέχουν στον Μαραθώνιο αλλά κι αυτοί που δεν πρόλαβαν τις εγγραφές  με τους Δρομείς Χωρίς Σύνορα, μπορούν να «τρέξουν» στη διαδικτυακή καμπάνια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, κάνοντας ένα δώρο αλληλεγγύης. Στόχος είναι να συγκεντρωθεί €1 ανά χιλιόμετρο που θα διανύσουν οι «Δρομείς Χωρίς Σύνορα», δηλαδή 8.297 ευρώ, τα οποία ενδεικτικά μπορούν να μεταφραστούν σε 37.330 εμβόλια κατά της ιλαράς.

Βοήθησε τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, χαρίζοντας κι εσύ ένα «δώρο χωρίς σύνορα» εδώ http://msfgifts.gr/campaign/marathon

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Sougliani Trail 2024
Όλα όσα έγιναν στον αγώνα, οι νικητές και τα αποτελέσματα
8ος Αγώνας Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού: Ρεκόρ συμμετοχής
Όλα όσα έγιναν στον αγώνα, οι φωτογραφίες και τα αποτελέσματα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο