Οι καλύτεροι “βγαίνουν” στην Κλασική

Η ΑΙΜS, η Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων αποφάσισε να βραβεύσει τους καλύτερους μαραθωνοδρόμους της χρονιάς στην Αθήνα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον Κλασικό Μαραθώνιο. Σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ θα διοργανώσουν ειδικό Gala την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, δύο ημέρες πριν από τον Κλασικό Μαραθώνιο στην Αθήνα στο οποίο οι διοργανωτές από 350 μαραθωνίους του κόσμου θα ψηφίσουν τους καλύτερους για τη σαιζόν 2012-2013. Δείτε περισσότερα.

Share

Oι καλύτεροι “βγαίνουν” στην Κλασική
Τη διοργάνωση ενός ιδιαίτερα λαμπερού Gala ανακοίνωσε η AIMS σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ. Στο Gala αυτό που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο του Κολλεγίου Αθηνών θα βραβευτούν οι καλύτεροι μαραθωνοδρόμοι για τη σαιζόν 2012-2013 (Οκτώβρης 2012 ως Σεπτέμβρη 2013) με 350 διοργανωτές αγώνων μαραθωνίου να ψηφίζουν τους καλύτερους, ανάμεσα στους υποψηφίους που θα προτείνει η AIMS.

Φυσικά όπως γίνεται αντιληπτό, ολόκληρη η παγκόσμια κοινότητα του τρεξίματος θα έχει τα μάτια της στραμμένα στην Αθήνα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτή η εκδήλωση θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο αναδεικνύοντας για μία ακόμα φορά τον χώρο της κλασικής διαδρομής σε παγκόσμιο κέντρο μαραθωνίου.

Οι υποψήφιοι θα ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα από την AIMS ενώ το έπαθλο για τον πρώτο/η θα είναι 15.000 δολάρια, και 5.000 δολάρια για τον δεύτερο/η και τον τρίτη/η.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε Ανώμαλο Έδαφος 2024: Οι νικητές
Αναγνώστου και Μαρινάκου οι μεγάλοι νικητές – Δείτε όλες τις τριάδες
LAWYERS’ RUN for Children
LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο