Ακύρωση του 4ου Αγώνα Πεδίου Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας»

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share

Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης του 4ου Αγώνα Πεδίου Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας» για την ακύρωση του αγώνα.

«Η εξάπλωση του κορονοϊού Covid-19 παγκοσμίως, έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις και η διακοπή της αλυσίδας μετάδοσής του αποτελεί αυτή την στιγμή πρώτη μας προτεραιότητα.

Ό Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αθηναίοι Δρομείς, ανταποκρινόμενος στις, απρόσμενα, γοργές εξελίξεις και σεβόμενος τις υποδείξεις των ειδικών, με ευαισθησία και με γνώμονα την ασφάλεια των αθλουμένων, αλλά και όσων συναναστρέφονται μαζί τους, ανακοινώνει την ακύρωση του 4ου Αγώνα Πεδίου Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας» και δίνει ραντεβού με τους φίλους δρομείς με τον αγαπημένο τους αγώνα στις 11/4/2021.

Όσοι έχουν ήδη καταθέσει το αντίτιμο συμμετοχής στον Αγώνα, μπορούν να στέλνουν στο [email protected] ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟ – ΤΡΑΠΕΖΑ -ΙΒΑΝ και να αιτούνται της επιστροφής του. Με την ευκαιρία, συστήνουμε υπομονή και προσήλωση στον στόχο, χωρίς πανικό και να εμπιστευόμαστε μόνο τους ειδικούς.

Ευχαριστούμε, θερμά για την εμπιστοσύνη και την ανταπόκριση σας. Δίνουμε την θετική μας ενέργεια κι ευελπιστούμε στην άμεση βελτίωση των συνθηκών και την υγεία όλων.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αθηναίοι Δρομείς»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα μυστικά της κατηφόρας
Συμβουλές για να τις κατακτήσετε
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο