Κανονικά ο Β’ Λακεδαιμόνιος Δρόμος και ο Α’ Δρόμος Γερακιού

Share

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Αγαπητοί φίλοι δρομείς,

Αφουγκραζόμενοι των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί με την εξάπλωση του κορωναϊού, και κατόπιν ώριμης σκέψης, αποφασίσαμε ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ, να ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ τους αγώνες υπεραπόστασης Β΄ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 130 χλμ. & Α΄ ΔΡΟΜΟΣ ΓΕΡΑΚΙΟΥ 48,5χλμ. που έχουν προγραμματιστεί για το διήμερο 28 – 29 Μαρτίου 2020!
Αναλογιστήκαμε ότι επειδή αυτού του είδους οι αγώνες, χρήζουν μακρόχρονης προετοιμασίας και κάποιοι έχουν επενδύσει σε αυτούς, ενώ από την άλλη αν τους ακυρώναμε εξαιτίας του ΄΄μπουκωμένου΄΄ καλενταριού των αγώνων υπεραπόστασης, δεν θα μπορούσαμε να τον διεξάγουμε άλλη ημερομηνία, ρισκάρουμε και παίρνουμε την απόφαση να τους κάνουμε κανονικά, στην προγραμματισμένη ημερομηνία!

Εάν κάποιος δρομέας, από τον φόβο της εξάπλωσης του ιού, και λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί, επιθυμεί να μην έρθει, και έχει καταβάλει το αντίτιμο της συμμετοχής του, ας επικοινωνήσει μαζί μας, προκειμένου να του επιστρέψουμε τα χρήματά του!

Φυσικά αν μέχρι την προγραμματισμένη ημερομηνία των αγώνων μας, ανακοινωθεί κάποια υπουργική απόφαση που θα μας απαγορεύσει την πραγματοποίησή τους, τότε θα αναγκαστούμε να συμμορφωθούμε!

Για αυτό όσοι επιθυμείτε να συνεχίζετε να γράφεστε μπορείτε να το κάνετε, ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΤΊΤΙΜΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ

Για οποιαδήποτε πληροφορία και εγγραφή μπορείτε να απευθυνθείτε στον διαδικτυακό μας τόπο http://www.lakoniaultrarunning.com/

ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ!

Με εκτίμηση Η Οργανωτική Επιτροπή»

Ενημερωθείτε για τους υπόλοιπους αγώνες πατώντας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3 Μαραθώνιοι σε 3 ημέρες με μέσο όρο 2:30 από τον Jordan Tropf
Ένα απίθανο ρεκόρ από τον Αμερικάνο δρομέα
PUMA DEVIATE NITRO ELITE RACER SPECTRA
To next big thing στα carbon plated!
6ος Παλαμήδειος Άθλος - Ξεκίνησαν οι εγγραφές
Η διοργάνωση επιστρέφει με επιπλέον την απόσταση του Ημιμαραθώνιου
Back to Top