Τα Run Greece 2020 ετοιμάζονται!

Στην τελική ευθεία για τα Run Greece

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των διοργανωτών:

“Για όγδοη χρονιά ο ΣΕΓΑΣ διοργανώνει τη σειρά αγώνων δρόμου Run Greece που καθιερώθηκε και αγκαλιάστηκε από χιλιάδες πολίτες-δρομείς στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της συμμετοχής στην άθληση και στην αλλαγή τρόπου ζωής.

Συνέντευξη Τύπου

Για την έναρξη της 8ης διοργάνωσης του Run Greece, ο ΣΕΓΑΣ οργανώνει συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 9 Μαρτίου  που θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), Ακαδημίας 7 5ος όροφος με ώρα έναρξης 11:00.

Στη συνέντευξη θα παραβρεθούν και θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι από τις επτά Περιφέρειες και τους αντίστοιχους Δήμους των περιοχών που διοργανώνουν αγώνες Run Greece.

Ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο ΓΓ του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, ο πρόεδρος της επιτροπής αγώνων δρόμου και βουνού Α ειδικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Θανάσης Ράπτης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του μεγάλου χορηγού του Run Greece ERGO Ασφαλιστική Θεόδωρος Κοκκάλας.

Το Run Greece

Ο ΣΕΓΑΣ έδωσε τη δυνατότητα,  μέσα από άρτιες και ασφαλείς διοργανώσεις  υψηλού επιπέδου όπως είναι το Run Greece, στους πολίτες να γνωρίσουν μια άλλη όψη της πόλης τους, να τρέξουν σε γνώριμες τοποθεσίες χωρίς μετακινήσεις.   

Το Run Greece που καθιέρωσε ο ΣΕΓΑΣ διεξάγεται σε συνεργασία με τις Περιφέρειες και τους Δήμους σε εφτά πόλεις της ελληνικής περιφέρειας με την υποστήριξη του μεγάλου χορηγού της σειράς την ERGO Ασφαλιστική.  

Μέρος από τα έσοδα προσφέρονται σε κοινωφελή ιδρύματα και μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς στις πόλεις που φιλοξενούν του αγώνες.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγωνίσματα 10χλμ. και 5χλμ. σε επίσημα μετρημένες διαδρομές σε κεντρικά σημεία πόλεων της περιφέρειας και  αγώνα Παιδιών στον οποίο  συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες της Ε’ και ΣΤ’ Τάξης Δημοτικού.

Το Run Greece διεξάγεται σε δύο κύκλους, Εαρινό και Φθινοπωρινό οι οποίοι περιλαμβάνουν τέσσερις και τρεις αγώνες αντίστοιχα.

Οι αγώνες αυτοί  συνδέονται άριστα με τον αγωνιστικό προγραμματισμό των δρομέων και λειτουργούν ως «προπόνηση» αφού συνδέονται άμεσα, την Άνοιξη με τον ΗμιΜαραθώνιο και το Φθινόπωρο με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Ivan Siuris στον Patras Half Marathon
O Μολδαβός πρωταθλητής έρχεται και φέτος στην Πάτρα
Κάντο όπως οι Νορβηγοί (στην προπόνηση)
Τι είναι το νορβηγικό μοντέλο και η εφαρμογή του για έναν «απλό» δρομέα
Τα "έσπασε" η Camille Herron στο Further
Δείτε πόσα χλμ. κάλυψε η Αμερικανίδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο