“Ασεβής” δρομέας αποκλείστηκε διαπαντός από αγώνα στις ΗΠΑ

Ένα άσχημο περιστατικό σε αγώνα δρόμου στις ΗΠΑ

Share

Ένα άσχημο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα 5&10χλμ. Enmarket Savannah Bridge Run στην Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Την ώρα που η δημοσιογράφος Alex Bojarjian έκανε το ρεπορτάζ του αγώνα σε ζωντανή σύνδεση με τοπικό κανάλι στεκούμενη δίπλα στους δρομείς, πολλοί από αυτούς περνούσαν δίπλα της κάνοντας διάφορα “πειράγματα” στην κάμερα.

Ωστόσο, το πρόσωπό της δημοσιογράφου πάγωσε όταν ένας από αυτούς έκανε μία άσεμνη κίνηση κάνοντας τη νεαρή δημοσιογράφο να χάσει, έστω και για λίγο, τα λόγια της.

Αργότερα, μόλις η ίδια, αλλά και άλλοι χρήστες των Social Media δημοσιοποίησαν το γεγονός πλήθος ανθρώπων, δρομείς και μη, αντέδρασαν στην ασεβή κίνηση του δρομέα κατηγορώντας τον για ασέβεια προς την ίδια, αλλά και τις γυναίκες.

Οι διοργανωτές του αγώνα μόλις πληροφορήθηκαν το γεγονός εντόπισαν τον δρομέα και τον απόκλεισαν διαπαντός από όλους τους αγώνες που πραγματοποιούν!

Το όνομα του “άτακτου” δρομέα τελικά αποκαλύφθηκε και δημόσια. Ήταν ο 43χρονος Tommy Callaway, ο οποίος δήλωσε πως σε καμία περίπτωση δεν είχε τέτοιο σκοπό και πως απλά… μπερδεύτηκε στην προσπάθειά του να κάνει κάποιο “χαιρετισμό” προς την κάμερα.

Ζήτησε συγχώρεση από τη δημοσιογράφο και υποστήριξε πως αν είχε δει την αντίδρασή της θα είχε σταματήσει τον αγώνα του και θα της ζητούσε επί τόπου συγγνώμη.

Ωστόσο, η Bojarjian δεν φάνηκε να συγκινείται ιδιαίτερα και ανέφερε το θέμα στην αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο