H 21χρονη Naser έσπασε τα χρονόμετρα στην Ντόχα

Δείτε τι έγινε την έκτη ημέρα των αγώνων

Share

Η 21χρονη Salwa Eid Naser από το Μπαχρέιν ήταν η  μεγάλη πρωταγωνίστρια της έκτης ημέρας των αγώνων του Παγκόσμιου πρωταθλήματος αφού ήταν συγκλονιστική στον τελικό των 400μ. όπου επικράτησε με 48.14.

Η νεαρή σπρίντερ πέτυχε με αυτόν τον τρόπο την τρίτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών, και την καλύτερη για περισσότερο από 20 χρόνια στον κόσμο. Η κούρσα της ήταν υποδειγματική με γρήγορα και πολύ σταθερά περάσματα, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως η σπουδαία Shaunae Miller-Uibo πάλεψε μέχρι το τέλος για τη νίκη, όμως έμεινε δεύτερη συντρίβοντας κι αυτή το ατομικό της ρεκόρ με 48.37 που είναι και η πέμπτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών αλλά και ρεκόρ Αμερικής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν τα ημιτελικά των 1.500μ. των γυναικών όπου όλα τα φαβορί πέρασαν στον τελικό με τη Hassan Sifan να δείχνει πολύ άνετη παρά το γεγονός ότι πριν από λίγες ημέρες επικράτησε στα 10.000μ.

Στα προκριματικά των ανδρών στο ίδιο αγώνισμα πραγματοποιήθηκαν ωραίες κούρσες με τα μεγάλα ονόματα να συνεχίζουν στην ημιτελική φάση.

Δείτε τον αγώνα της Naser

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο