Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ρώμη 2024: Η εθνική μας ομάδα

Δείτε περισσότερα

Share
MEDIA DAY THΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ 2024 (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Λίγες ώρες πριν οι αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής ομάδας ανέβουν στο αεροπλάνο για τη Ρώμη προκειμένου να λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ο ΣΕΓΑΣ διοργάνωσε στο ξενοδοχείο Grand Hyatt την καθιερωμένη πια φωτογράφιση με τα εθνικά χρώματα και έθεσε τα μέλη της αποστολής στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου.

Την ομάδα ξεπροβόδισαν και ευχήθηκαν καλή επιτυχία ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο γ.γ. της ομοσπονδίας Γιώργος Γιατρουδάκης και εκπρόσωποι των χορηγών της ομοσπονδίας.

Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και ήταν διάχυτη η πίστη των αθλητών και των αθλητριών για θετικά αποτελέσματα και διακρίσεις, ενώ όλοι και όλες υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να τιμήσουν τα εθνικά χρώματα.

Η εθνική ομάδα στίβου στη Media Day για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης. (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

«Πόσο μεγάλη περηφάνια να φοράτε το εθνόσημο στο στήθος και να εκπροσωπείτε την Ελλάδα, τη χώρα που γέννησε τον Ολυμπισμό, σε μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Είμαι σίγουρος ότι όλοι σας θα τιμήσετε το εθνόσημο, θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και θα φέρετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίας σημασίας αθλητικό καλοκαίρι για όλους σας, που θα κορυφωθεί με τους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Γαλλία. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και όσο περισσότερες προκρίσεις για το μεγάλο ραντεβού στο Παρίσι», τόνισε στο χαιρετισμό του ο κ. Βρούτσης.

«Σας ζηλεύω, θα ήθελα να φοράω φόρμες, να μπω κι εγώ μαζί σας στους αγώνες. Η ομοσπονδία έκανε ό,τι καλύτερα μπορούσε με τη βοήθεια του υπουργείου και της ΕΟΕ για να ελαχιστοποιήσει τα προβλήματά σας. Το εθνόσημο είναι βαρύ στο στήθος και είναι αυτό μέσα από το οποίο εκπροσωπείται και τη χώρα. Είμαι σίγουρη πως θα γυρίσετε με περισσότερες εμπειρίες και συναισθήματα. Εύχομαι καλή επιτυχία και να πετύχετε τους στόχους σας» είπε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα.

Γιάννης Βρούτσης, Σοφία Σακοράφα, Γιώργος Γιατρουδάκης και Παναγιώτης Δημάκος.

«Ο κύριος Βρούτσης βοηθάει αθόρυβα τον ελληνικό κλασικό αθλητισμό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπουργό και όσους είναι κοντά μας και καλή επιτυχία στα παιδιά μας» δήλωσε ο κ. Γιώργος Γιατρουδάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΔΥ Πάτρας: Νέο ΔΣ
Δείτε αναλυτικά τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου
6ος Αγώνας Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές»: Ακύρωση
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Faethon Skyrace  «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ» 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο