Posidonia Running Event 2024: Οι οδηγίες

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες

Share

Η διοργάνωση του Posidonia Running Event 2024 ενημερώνει τους συμμετέχοντες για τη διαδικασία παραλαβής του πακέτου συμμετοχής, το πρόγραμμα και όσα όσα πρέπει να γνωρίζουν για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Οι παρακάτω οδηγίες έχουν σταλεί στους συμμετέχοντες με email

Ακολουθεί η ανακοίνωση:


Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σε λίγες μέρες θα τρέξουμε στους δρόμους του Πειραιά στo πλαίσιo της Διεθνούς Ναυτιλιακής Έκθεσης Ποσειδώνια 2024.

Το Posidonia Running Event 2024 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 στον Πειραιά, προβάλλοντας την πόλη και το λιμάνι του και υπογραμμίζοντας για μία ακόμη φορά τη σημασία της μεγάλης ελληνικής ναυτιλίας στην παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 09:00 το πρωί μπροστά από το επιβλητικό Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά και μέσω της κεντρικής οδού Ηρώων Πολυτεχνείου και της Σαχτούρη, θα διασχίσει τη γραφική Μαρίνα Ζέας για να καταλήξει και πάλι στο σημείο εκκίνησης.
Οι δρόμοι του Πειραιά θα πλημμυρίσουν από δρομείς όλου του κόσμου που θα τρέξουν για καλό σκοπό, καθώς τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στον Δήμο Πειραιά και στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά και άλλους φορείς.

Ακολουθούν μερικές σημαντικές οδηγίες σχετικές με τον αγώνα έτσι ώστε με τη δική σας συνεργασία να δημιουργήσουμε όλοι μαζί έναν άρτια οργανωμένο αγώνα και να απολαύσετε τη συμμετοχή σας.

Παραλαβή πακέτου συμμετοχής (race packaged)
Για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση και για την αποφυγή καθυστερήσεων την ημέρα του αγώνα, έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε το πακέτο συμμετοχής σας την Παρασκευή, 31 Μαΐου και ώρα 12:00–19:00 μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 34)Σε περίπτωση που έχετε κάνει ομαδική/εταιρική δήλωση, η παραλαβή μπορεί να γίνει από έναν εκπρόσωπο της ομάδας σας (θα χρειαστούν στοιχεία για ταυτοποίηση).

Ο αριθμός συμμετοχής που θα πρέπει να αναζητήσετε σας έχει σταλεί στο email σας.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω είναι λανθασμένο, μπορείτε να το διορθώσετε στη γραμματεία του αγώνα.
Αν έχετε δηλώσει το ίδιο email και για άλλους συμμετέχοντες σας παρακαλούμε να τους ενημερώσετε για τις σχετικές οδηγίες.
Για όσους/ες δεν καταφέρουν να παραλάβουν το πακέτο τους την Παρασκευή, θα λειτουργήσει γραμματεία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά την Κυριακή 2 Ιουνίου από τις 7:15 έως τις 8:15. Σας παρακαλούμε να βρίσκεστε το αργότερο 8:30 στον χώρο της εκκίνησης.

Το πακέτο συμμετοχής για τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ. περιλαμβάνει:

  • Ο αριθμός BIB συμμετοχής και οι παραμάνες
  • Chip χρονομέτρησης
  • Μετάλλιο αγώνα
  • Παροχή νερού στον τερματισμό
  • Υπηρεσία φύλαξης προσωπικών αντικειμένων
  • Live αποτελέσματα
  • Ηλεκτρονικό Δίπλωμα Συμμετοχής
  • Τεχνικό T-Shirt
  • Τσάντα αγώνα


Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων
Στον χώρο της αφετηρίας θα υπάρχει σε συγκεκριμένο χώρο η δυνατότητα φύλαξης των προσωπικών σας αντικειμένων. Αν θελήσετε λοιπόν να αφήσετε κάποια τσάντα/σακίδιο φροντίσετε να κολλήσετε πάνω τον αυτοκόλλητο αριθμό που θα βρείτε μέσα στον φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής σας.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε στις 2 Ιουνίου στον Πειραιά, να ζήσουμε μία μοναδική δρομική εμπειρία.

Με εκτίμηση,
Posidonia Running Event 2024 Team

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ZMR 2024: Σταμούλης και Κοτσαχείλη στον Ημί, Σελέτης και Ξάνθη στον TERA
Δείτε τι έγινε στους πρώτους αγώνες
Zagori Mountain Running 2024
Δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο