Ειρηνοδρομία 2024: Χρήσιμες οδηγίες

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες

Share

Η διοργάνωση του αγώνα Ειρηνοδρομία 2024 που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαΐου στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, ενημερώνει τους συμμετέχοντες για τη διαδικασία παραλαβής του πακέτου συμμετοχής και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για τον αγώνα.



Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Αγίου Δημητρίου, με τη συνεργασία του ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ Αγίου Δημητρίου και του Γ.Σ. Πήγασος Αγ. Δημητρίου, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α) και την Περιφέρεια Αττικής και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, διοργανώνει τον αγώνα Ειρηνοδρομία 2024, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων προς τιμήν του Αλέξανδρου Παναγούλη και σας ευχαριστεί που επιλέξατε να πάρετε μέρος στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του Δήμου Αγίου Δημητρίου!

Οδηγίες Συμμετοχής
Λίγες μέρες πριν από την έναρξη της Ειρηνοδρομίας 2024 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαδικασία διεξαγωγής του αγώνα έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής

H γραμματεία του αγώνα από όπου θα μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο συμμετοχής είτε την Παρασκευή 17 Μαΐου είτε το Σάββατο 18 Μαΐου, θα λειτουργήσει στο Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου.

  • Την Παρασκευή 17 Μαΐου, θα μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο συμμετοχής από τις 15:00 έως τις 19:00.
    Για τις Σχολικές ομάδες και τα Αθλητικά Σωματεία η παραλαβή θα γίνει την Παρασκευή 17 Μαΐουαπό τις 10:00 έως τις 12:00 από τους εκπροσώπους.
  • Το Σάββατο 18 Μαΐου, θα μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο συμμετοχής από τις 11:00 έως τις 19:00.

Ο αριθμός συμμετοχής σας είναι αυτός που σας έχει σταλεί με email και θα πρέπει να τον αναζητήσετε στη γραμματεία του αγώνα επιδεικνύοντας οποιοδήποτε αποδεικτικό ταυτοποίησης ή το παρών μήνυμα.

Σε περίπτωση που κάποιο από αυτά είναι λανθασμένο σας παρακαλούμε να το δηλώσετε κατά την παραλαβή του πακέτου σας στην γραμματεία.
Αν έχετε δηλώσει και άλλα άτομα με το ίδιο email, ενημερώστε τους για τη διαδικασία και αναζητήστε τα πακέτα συμμετοχής τους στη γραμματεία με το ονοματεπώνυμό τους. 

Στο χώρο αφετηρίας-τερματισμού θα λειτουργήσει γκαρνταρόμπα για τους συμμετέχοντες των 10 και 5 χλμ., από τις 08:00. Οι δρομείς θα αποθέσουν στον διαμορφωμένο χώρο φύλαξης τον ρουχισμό τους εντός της τσάντας της Διοργάνωσης η οποία θα πρέπει να φέρει το αυτοκόλλητο με τον αριθμό συμμετοχής τους. Όλοι οι δρομείς παρακαλούνται θερμά να μην τοποθετούν στις τσάντες τους αντικείμενα αξίας ή προσωπικά έγγραφα.

Πρόγραμμα Διοργάνωσης

Παρασκευή 17 Μαΐου
10:00-12:00: Έναρξη λειτουργίας γραμματείαςΜΟΝΟ για τις Σχολικές ομάδες και τα Αθλητικά Σωματεία
15:00: Έναρξη λειτουργίας γραμματείας
19:00: Λήξη λειτουργίας γραμματείας

Σάββατο 18 Μαΐου
11:00: Έναρξη λειτουργίας γραμματείας
19:00: Λήξη λειτουργίας γραμματείας

Κυριακή 19 Μαΐου
08:00: Έναρξη φύλαξης προσωπικών αντικειμένων για τους αγώνες 10 & 5 χλμ.
09:00: Εκκίνηση Αγώνας Δρόμου 10 χλμ.
09:02: Εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 5 χλμ.
10:00 – 10:30: Απονομές Αγώνων 5 και 10 χλμ.
10:35: Εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 2,5 χλμ.
11:15: Εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 1000 μ.
10:30 – 12:30: Απονομές

Χρονομέτρηση Αγώνων 10 & 5 χλμ.
Στον αγώνα θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα της MyLaps, BibTag, όπου το chip βρίσκεται κολλημένο πίσω από τον αριθμό συμμετοχής σας, το οποίο δε χρειάζεται να επιστρέψετε μετά τον αγώνα.
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας και να χρονομετρηθείτε θα πρέπει να τοποθετήσετε τον αριθμό συμμετοχής σας στο ύψος του στήθους (παραμάνες θα υπάρχουν μέσα στον φάκελο που θα παραλάβετε), να μην τον καλύψετε με κάποιο ρούχο και να μην τον αλλοιώσετε με κανέναν τρόπο.

Αποτελέσματα Αγώνα – Live Results
Θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα των αγώνων σε πραγματικό χρόνο καθώς και να ενημερωθείτε για τα τελικά αποτελέσματα των αγώνων ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Χάρτης διαδρομών

Σταθμοί Υποστήριξης

  • Κατά μήκος της διαδρομής των 10 χλμ. θα υπάρχει ενδιάμεσος σταθμός υποστήριξης των δρομέων στα 2.5χλμ., στα 5 χλμ. και στα 7,5 χλμ. με παροχή εμφιαλωμένου νερού και στα 7.5 χλμ. για την παροχή  ισοτονικού ποτού.
  • Κατά μήκος της διαδρομής των 5 χλμ. θα υπάρχει ενδιάμεσος σταθμός υποστήριξης των δρομέων στο 2,5 χλμ.
  • Εμφιαλωμένο νερό και μπανάνες θα διατίθενται στους συμμετέχοντες στον τερματισμό.

Στους σταθμούς υποστήριξης θα υπάρχουν άτομα της Διοργάνωσης στα οποία θα μπορείτε να απευθυνθείτε σε περίπτωση που παρουσιαστεί ανάγκη.

Υγειονομική Κάλυψη
Κατά τη διάρκεια του αγώνα προσωπικό Ιατρικών Υπηρεσιών, Διασωστικών Ομάδων και Πρώτων Βοηθειών θα βρίσκεται στην περιοχή εκκίνησης – τερματισμού, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε επείγοντος ιατρικού περιστατικού με την παροχή πρώτων βοηθειών.
Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, για να ζήσουμε μία μοναδική δρομική εμπειρία.Με εκτίμηση,

Γραφείο Εξυπηρέτησης Αγώνα Δρόμου
Ειρηνοδρομία 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι μεγάλοι τελικοί, ώρες και ημέρες
Το αναλυτικό πρόγραμμα των μεγάλων τελικών
Νέος χώρος για το IRONMAN® 70.3® Greece 2024
Η μεγάλη τριαθλητική διοργάνωση πηγαίνει Μαραθώνα
ΟΑ Παρίσι 2024: Οι αγώνες του 50/50
Η πρώτη διοργάνωση με ίση συμμετοχή ανδρών-γυναικών
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο