Επίσημη μέτρηση της διαδρομής του Katerini Run

Στις 27 Φεβρουαρίου κλείνουν οι εγγραφές για τους αγώνες

Share

Δείτε το δελτίο της διοργάνωσης σχετικά με την επίσημη μέτρηση της διαδρομής του Katerini Run και της λήξης των εγγραφών:

««KATERINI RUN»: Επίσημη μέτρηση από την IAAF (Διεθνή Ένωση Ομοσπονδιών Κλασικού Αθλητισμού) και την AIMS (Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων) της διαδρομής του Ημιμαραθωνίου

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται στις 27 Φεβρουαρίου
Στην αφετηρία του αγώνα αριθμός – ρεκόρ συμμετοχών στη 10χρονη διαδρομή της διοργάνωσης
Συμμετοχές από κάθε γωνιά της Ελλάδας καθώς και από 11 χώρες της Ευρώπης

Ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη μέτρηση για την πιστοποίηση του αγώνα από τον επίσημο εκπρόσωπο των AIMS/IAAF Ιταλό Stefano Bassan,  o οποίος βρέθηκε στην Κατερίνη και με την συνδρομή των μελών του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», πραγματοποίησε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Η μέτρηση έγινε σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τους κανονισμούς των AIMS/IAAF και αποτυπώθηκε με κάθε επισημότητα ότι πρόκειται για μία από τις γρηγορότερες διαδρομές στην Ελλάδα, καθώς δεν υφίστανται υψομετρικές διαφορές, μία διαδρομή που προσφέρεται για αναγνωρισμένα ρεκόρ.

Ο διεθνής χαρακτήρας του αγώνα καταδεικνύεται από τις συμμετοχές που καταγράφονται ήδη από 11 χώρες της Ευρώπης, ενώ οι μαζικές δηλώσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδας καταδεικνύουν ότι ο 10ος  Ημιμαραθώνιος του συλλόγου θα σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Με την ευκαιρία οι διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα και το τεχνικό μπλουζάκι της διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου, ενώ οι εγγραφές για τον 10ο αγώνα δρόμου (Ημιμαραθώνιος δρόμος, δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μέτρων, καθώς και αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά κάτω των 12 ετών) του ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ» με την επωνυμία «KATERINI RUN 2019» συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν στις 27 Φεβρουαρίου.

Ειδικά σε ό, τι αφορά τα 5 χλμ που μπορεί να τρέξει ή να περπατήσει ο καθένας μας, αποκτούν και διάσταση αλληλεγγύης, καθώς με το συμβολικό ποσό συμμετοχής των 3 ευρώ στηρίζουμε τον συμπολίτη μας Γιώργο Ιωαννίδη, ο οποίος μετά από ένα σοβαρό ατύχημα βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεββάτι με αναπηρία.

Η μεγάλη αθλητική και πολιτιστική γιορτή για όλες τις ηλικίες, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 03 Μαρτίου και ώρα 11:00 π.μ., με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Ελευθερίας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) γίνονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.zeusrunnersclub.gr, καθώς και μέσω του katerini.gr.

Ειδικότερα, για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ: http://bit.ly/katerini2019».

 

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε και αυτοπροσώπως στο περίπτερο που βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας, καθώς και στα Γραφεία του Συλλόγου Ρούπελ & Διγενή Ακρίτα Γωνία Τηλ: 23510 39780.

Όπως είναι γνωστό, τον αγώνα διοργανώνουν ο Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου Κατερίνης, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και της ομοσπονδίας συλλόγων λαϊκού μαζικού αθλητισμού – υπεραποστάσεων     

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Oι Έλληνες στον 128ο Boston Marathon
Δείτε τις επιδόσεις τους στην Βοστόνη
Obiri και Lemma θριάμβευσαν στην Βοστόνη!
Καλές επιδόσεις, ωραίοι αγώνες
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο