Kallithea Run 2024: Η Καλλιθέα «γέμισε» με χιλιάδες δρομείς

Όλα όσα έγιναν στον αγώνα, οι νικητές και τα αποτελέσματα

Share
KALLITHEA-RUN-2024

Με πάνω από 3.000 δρομείς στις αγωνιστικές διαδρομές των 10 km και 5 km και τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 2,5 km πραγματοποιήθηκε το 12ο Kallithea Run την Κυριακή 7/4 στην Πλατεία Δαβάκη!

Η Καλλιθέα «γέμισε» με χιλιάδες δρομείς αλλά και πολύ κόσμο, που ήρθε να στηρίξει και να χειροκροτήσει την προσπάθεια τους. Δρομείς όλων των ηλικιών (από 6 έως και 91 ετών!!!) και 20 ομάδες συμμετείχαν στις 3 διαδρομές του Kallithea Run δίνοντας ξεχωριστό τόνο στον αγώνα!

Νικητής στα 10km ήταν ο Σούκουλης Αλέξανδρος ενώ την 2η και 3η θέση κατέλαβαν ο Μanko Juliano και ο Madziar Mateusz, αντίστοιχα. Στα 5km την 1η θέση κατέλαβε ο Τσεκούρας Σπύρος και ακολούθησαν οι Νίκου Βασίλης και Βάρδας Μανώλης.

Στις γυναίκες στα 10km πρώτη τερμάτισε η Αγορίτσα Καραγιάννη, 2η η Κουκλοτίδου Δήμητρα και 3η η Κρεμμυδα Ιωάννα. Στα 5km νικήτρια ήταν η Ζωή Ανδρικοπούλου ενώ στην 2η και 3η θέση βρέθηκαν η Φιλίππα Πουλίδου και η Μαρίνα Αραμπατζή, αντίστοιχα.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του αγώνα

Το παρών στη διοργάνωση έδωσαν η Δημοτική Αρχή της πόλης μας και εκπρόσωποι από την Αντιπολίτευση, άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού, του πολιτισμού και της πολιτικής, τοπικοί φορείς και σύλλογοι.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης του Αγώνα είχαμε κοντά μας και φέτος το «Όραμα Ελπίδας» με τη δράση «Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών!Δώσε Ελπίδα, δώσε Ζωή!» και τα «Παιδικά Χωριά SOS»!

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας και του ΣΕΓΑΣ ενώ εντάσσεται και στις δράσεις του Be Active Hellas.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι εργάστηκαν και συνέβαλλαν τα μέγιστα στην τεράστια επιτυχία του Αγώνα, όλους τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας, τους εκατοντάδες εθελοντές μας, που πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τον Δήμο Καλλιθέας για την πολύτιμη συνεργασία μας!

«Ραντεβού» στον 5ο Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνος στον Μαραθώνιο Ρόδου
Οι συμμετοχές και οι επιδόσεις των μελών του στη Ρόδο
17th Alonissos Challenge
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο