Φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες για μέγιστη ενέργεια, αντοχή και απόδοση

Neubria Cognifuel – το ενεργειακό ρόφημα που συνδυάζει φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες

Share
Neubria Cognifuel

Ενέργεια, αντοχή, μέγιστη απόδοση… θέλεις να τα έχεις όλα; Η διατροφή σου, η άσκηση και η επαρκής ξεκούραση σίγουρα παίζουν πρωτεύοντα ρόλο, αλλά το ήξερες ότι κάποια εκχυλίσματα βοτάνων και βιταμίνες μπορούν να σου προσφέρουν την πρόσθετη υποστήριξη που χρειάζεσαι;

Βότανα για ενέργεια, αντοχή, απόδοση και διαχείριση στρες

Η φύση είναι γεμάτη με βότανα που προσφέρουν μοναδικά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό. Κάποια από αυτά είναι ευρέως γνωστά για την ικανότητά τους να αυξάνουν τα επίπεδα ενέργειας, να μειώνουν την κόπωση, να βελτιώνουν τη σωματική και πνευματική απόδοση και να βοηθούν στη διαχείριση του στρες. Ας δούμε κάποια από αυτά:

Σιβηριανό τζίνσενγκ (ελευθερόκοκκος): Το βότανο αυτό βοηθά στη μείωση της κόπωσης και στην ενίσχυση της σωματικής απόδοσης. Υποστηρίζει τη σωματική αντοχή και την ανθεκτικότητα και βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων ενέργειας κατά τη διάρκεια περιόδων στρες ή έντονης άσκησης.

Ασιατικό τζίνσενγκ (Panax ginseng): Το ασιατικό τζίνσενγκ είναι γνωστό για τις ιδιότητές του να παρέχει ενέργεια και να βελτιώνει την εγρήγορση και τη συγκέντρωση. Οι προσαρμογόνες ιδιότητές του βοηθούν τον οργανισμό να ανταπεξέλθει σε περιόδους στρες και προσφέρουν μεγαλύτερη ζωτικότητα.

Μπακόπα μονιέρι: Πρόκειται για ένα αγιουρβεδικό βότανο που χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την υποστήριξη της μνήμης, της μάθησης και της πνευματικής απόδοσης. Βοηθά στη μείωση του άγχους και του στρες, επιτρέποντάς σου να έχεις τη μέγιστη προσοχή και συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ασβαγκάντα: Είναι ένα άλλο προσαρμογόνο βότανο που βοηθά το σώμα να διαχειριστεί το στρες και ενισχύει το νευρικό σύστημα. Υποστηρίζει έμμεσα τον ενεργειακό μεταβολισμό και τη συνολική γνωστική υγεία.

Σισάνδρα: Είναι γνωστή για τις προσαρμογόνες και αντιοξειδωτικές της ιδιότητες. Bοηθά στη μείωση της ψυχικής και σωματικής κόπωσης, ενώ παράλληλα ενισχύει την αντοχή και την εγρήγορση.

Βιταμίνες για ενέργεια και δυνατό ανοσοποιητικό

Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β είναι απαραίτητες για την παραγωγή ενέργειας. Λόγω όμως του ότι είναι υδατοδιαλυτές, δεν αποθηκεύονται στον οργανισμό και πρέπει να λαμβάνονται καθημερινά μέσω της διατροφής ή κάποιου συμπληρώματος διατροφής. Έλλειψη σε κάποια από αυτές, όπως στη βιταμίνη B12 (η έλλειψη Β12 είναι συχνή στους χορτοφάγους), μπορεί να προκαλέσει κόπωση και μειωμένη συγκέντρωση, κάτι που σίγουρα δεν βοηθά στην απόδοσή σου.

Για μέγιστη αντοχή και απόδοση χρειάζεσαι επίσης δυνατό ανοσοποιητικό. Οι βιταμίνες C, D, A και Ε είναι απαραίτητες για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και την προστασία από τις ιώσεις.

Neubria Cognifuel – το ενεργειακό ρόφημα που συνδυάζει φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες

Το Neubria Cognifuel είναι ένα καινοτόμο ενεργειακό ρόφημα που περιέχει όλα τα παραπάνω συστατικά, δηλαδή φυτικά εκχυλίσματα από σιβηριανό τζίνσενγκ, ασιατικό τζίνσενγκ, μπακόπα μονιέρι, ασβαγκάντα και σισάνδρα, καθώς και ένα μίγμα από 22 απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα για την ευεξία του οργανισμού.

Επιπλέον, το Neubria Cognifuel περιέχει:

Καφεΐνη & L-θεανίνη: Η καφεΐνη φυσικής προέλευσης (για παράδειγμα από κόκκους καφέ ή πράσινο τσάι) παρέχει ενέργεια χωρίς απότομες διεγέρσεις και καταρρεύσεις όταν συνδυάζεται με το αμινοξύ L-θεανίνη. Ο συνδυασμός φυσικής καφεΐνης και L-θεανίνης αποτελεί την πιο έξυπνη προσέγγιση στην κατανάλωση καφεΐνης. Τα περισσότερα ενεργειακά ποτά ή ο καφές μπορεί να σου δώσουν μια βραχύβια έκρηξη ενέργειας που ακολουθείται από μια απότομη πτώση με πιθανή έντονη νευρικότητα. Συνδυάζοντας όμως φυσική καφεΐνη με L-θεανίνη (ένα αμινοξύ που βρίσκεται συνήθως στα φύλλα τσαγιού και βοηθά στη χαλάρωση και τη μείωση του στρες χωρίς να προκαλεί υπνηλία) παρέχεται μια ομαλή, εστιασμένη και διαρκής ενεργειακή ώθηση, χωρίς τη νευρικότητα ή την πτώση που συνήθως συνδέεται με τα ροφήματα ή τα ποτά που έχουν ως βάση την καφεΐνη.

L-τυροσίνη: Ανήκει στα απαραίτητα αμινοξέα. Aυξάνει την αντίσταση του οργανισμού σε καταστάσεις έντονου στρες και ψυχολογικών μεταπτώσεων. Σε συνδυασμό με την L-θεανίνηβοηθά στην εξισορρόπηση της ενέργειας, χωρίς τη συνηθισμένη νευρικότητα ή κατάρρευση.

Το Neubria Cognifuel προσφέρει:
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Βιταμίνες Β3, Β6, Β12, φολικό οξύ και καφεΐνη.
  • ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: Μπακόπα μονιέρι, Ασβαγκάντα.
  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΡΕΣ: Σισάνδρα, Ασβαγκάντα.
  • ΑΝΟΣΙΑ: Βιταμίνες Α, D, C, ψευδάργυρος, χαλκός και σελήνιο.
  • ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ: Μαγνήσιο, κάλιο και νάτριο.

Το Neubria Cognifuel συνδυάζει τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα αμινοξέα με νοοτροπικά συστατικά με αποδεδειγμένη δράση και δραστικά φυτικά συστατικά προερχόμενα από ασφαλείς πηγές και συνδυασμένα έτσι ώστε να αξιοποιείται η πραγματική δύναμη της φύσης. Η Neubria δεν χρησιμοποιεί χημικά ή συνθετικά πρόσθετα και προσφέρει ασφαλή και αποτελεσματικά συμπληρώματα διατροφής.

Το Neubria Cognifuel διατίθεται σε συσκευασία των 160g (20 δόσεις), σε 2 υπέροχες γεύσεις: πορτοκάλι – ανανάς και ρόδι – μύρτιλο.

Είναι τόσο εύκολο να το ετοιμάσεις. Απλώς πρόσθεσε μια μεζούρα (8g) Cognifuel σε 250 – 400ml κρύο νερό, ανακίνησε καλά και απόλαυσε!

Το Neubria Cognifuel είναι συμπλήρωμα διατροφής και δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη διατροφή. Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 135861/5-12-2022.

Το Neubria Cognifuel διατίθεται σε γεύση Πορτοκάλι-Ανανάς και Ρόδι-Μύρτιλο.

Θα το βρείτε στα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα και στα ηλεκτρονικά φαρμακεία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας ή τις σελίδες μας στα social media.

https://www.douni.gr/etairies/neubria/sympliromata-gia-megisti-energeia-apodosi/neubria-cognifuel/

https://www.facebook.com/neubriagreece

https://www.instagram.com/neubria_gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ο Chios HardStone Trail: Οδηγίες
Πρόγραμμα και τεχνική ενημέρωση
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο