O Όμιλος H Hotels Collection, Μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου!

Χορηγός εθελοντισμού και του αγώνα των 5χλμ.

Share

Ο Όμιλος Χατζηλαζάρου H HOTELS Collection στηρίζει τον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο

της Ρόδου, που θα διεξαχθεί στις 21 Απριλίου 2024.  Για μία ακόμη χρονιά, ανέλαβε τη χορηγία εθελοντισμού και είναι παράλληλα, ο χορηγός του αγώνα των 5 χιλιομέτρων, της πολυπληθέστερης διαδρομής της διοργάνωσης.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που για ακόμη μια χρονιά θα είμαστε χορηγοί αυτής της μεγάλης διοργάνωσης. Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου γίνεται κάθε χρόνο όλο και μεγαλύτερος και συνδράμει στη διεθνή προβολή του νησιού μας. Από πλευράς μας, ο όμιλός μας, θα συνδράμει πάντα σε όποια προσπάθεια γίνεται που έχει ως στόχο την αναβάθμιση και προβολή του νησιού μας», δήλωσε ο κ. Ιωάννης Χατζηλαζάρου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της H Hotels Collection.

Για την χορηγική υποστήριξη του ομίλου H HotelsCollection, η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου ανέφερε τα εξής: «Ο όμιλος H Hotels Collection αποτελεί στυλοβάτη του Μαραθωνίου της Ρόδου. Με την έμπρακτη στήριξη του ομίλου, ο αγώνας έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε θεσμό για τη διεθνή δρομική κοινότητα, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες που διαθέτει η Ρόδος να αποτελέσει προορισμό διοργάνωσης και φιλοξενίας μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Ευχαριστούμε την H Hotels Collection που είναι πάντα δίπλα μας, ενισχύοντας κάθε προσπάθειά μας να προσφέρουμε μία καθ’ όλα άρτια δρομική εμπειρία στους συμμετέχοντες αθλητές».

Σημειώνεται, ότι πέρα από τη χορηγική υποστήριξη, ο όμιλος H Hotels Collection έχει δυναμική παρουσία στον αγώνα με δική του πολυμελή ομάδα!

Στη Ρόδο θα βρεθεί και ο πρεσβευτής του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας.

Οι εγγραφές να συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι/νες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr/  

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Επίσης, ο αγώνας υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που «διατρέχει» τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ρόδου. Χρυσοί Χορηγοί του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου είναι ο όμιλος H Hotels Collection και η Under Armour. Ασημένιοι Χορηγοί είναι η AEGEAN, ο όμιλος Mitsis Hotels, η Blue Star και η Three Sixty Marketing. Επίσημοι χορηγοί είναι οι  ΚΑΥΚΑΣ, ΒΑΠ Π.ΚΟΥΓΙΟΣ, ΜG MOTOR Παρασκευάς, Sunrise Hotel, Roufas Furniture, iSTORM, Lindos Hotel, Blue Bay Labranda, ERGO Hellas.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.rhodesmarathon.gr/
https://www.facebook.com/roads2rhodes/
https://www.instagram.com/roadstorhodes/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιο Ρόδου: Ρεκόρ διαδρομής
Χιλιάδες δρομείς βίωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα
1o Pink Together
Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης μας καλεί στη γιορτή της πρόληψης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο