ERGO ATHENS HALF MARATHON expo 2024

Σε νέο χώρο η έκθεση

Share
Athens Half Marathon Expo 2024

Η ERGO ATHENS HALF MARATHON expo 2024, η κορυφαία έκθεση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως και τις 9 Μαρτίου στον εκθεσιακό χώρο του Κλειστού Γηπέδου Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO).

Για πρώτη φορά η ERGO ATHENS HALF MARATHON expo λαμβάνει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο του Κλειστού Γηπέδου Π. Φαλήρου, τον χώρο που διαχρονικά φιλοξενεί την ΟΠΑΠ MARATHON EXPO, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει την τεράστια δυναμική και απήχηση που έχει αναπτύξει η εμπορική έκθεση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας.

Η ERGO ATHENS HALF MARATHON expo κάθε χρόνο συνοδεύει τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας, μια διεθνή αθλητική διοργάνωση που αποτελεί σημείο συνάντησης της παγκόσμιας δρομικής κοινότητας. Η έκθεση αποτελεί την πρώτη επαφή των συμμετεχόντων με την ευρύτερη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας καθώς από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της οι δρομείς παραλαμβάνουν το kit της συμμετοχής τους.

Κορυφαίες εταιρείες και brands, νεοφυείς επιχειρήσεις του αθλητικού κλάδου, αθλητικοί οργανισμοί θα δώσουν δυναμικό παρών, στη μοναδική αθλητική εκθεσιακή διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας. Την ERGO ATHENS HALF MARATHON expo 2024 θα πλαισιώσει ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων με δρομικό και ευρύτερα αθλητικό πρόσημο.

Η διοργάνωση της έκθεσης φέρει το κύρος του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων, ενώ Μέγας Χορηγός της έκθεσης είναι η ERGO. Την παραγωγή της έκθεσης έχει αναλάβει για ακόμη μία χρονιά η εταιρεία Be Best, με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα της διοργάνωσης εκθέσεων με διεθνή εμβέλεια, η οποία εγγυάται την πλήρη επιτυχία του κορυφαίου αυτού εκθεσιακού θεσμού.

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας

Ημερομηνία:
7- 9 Μαρτίου 2024

Εκθεσιακό Κέντρο:
Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO) 

Ωράριο Λειτουργίας:
Πέμπτη 07/03: 13:00 – 20:00
Παρασκευή 08/03: 10:00 – 20:00
Σάββατο 09/03: 10:00 – 18:00

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.halfmarathonexpo.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Bρετανός έτρεξε στον Μαραθώνιου του Λονδίνου δοκιμάζοντας 25 ποτήρια κρασί!
Ακούγεται ωραίο, αλλά μην το δοκιμάσετε…
Απίθανα πράγματα από την Tsegay στο 1ο Diamond League της σεζόν - Παγκόσμιο o Duplantis
Εντυπωσιακές επιδόσεις στην Κίνα
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο