Έκλεισαν οι εγγραφές σε 5 (πρωϊνό αγώνα) και 10χλμ. του ΑΜΑ

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του segas.gr

Μετά τον Αγώνα Δρόμου 10χλμ, εξαντλήθηκαν και οι ατομικές συμμετοχές στον πρωινό Αγώνα Δρόμου 5χλμ της φετινής διοργάνωσης του Μαραθωνίου Αθήνας!

Μετά το κλείσιμο των εγγραφών για τον Αγώνα Δρόμου 10χλμ χθες, συμπληρώθηκε πριν από λίγο και ο διαθέσιμος αριθμός ατομικών εγγραφών στον πρωινό Αγώνα Δρόμου 5χλμ του Μαραθωνίου 2018, 24 ώρες μετά την έναρξη της επίσημης περιόδου εγγραφών της διοργάνωσης του Μαραθωνίου Αθήνας 2018, καθώς συμπληρώθηκαν και εκεί οι διαθέσιμες θέσεις στο Βασικό και Ενισχυμένο Επίπεδο Εγγραφής. 

Πλέον και στον πρωινό Αγώνα Δρόμου 5χλμ υπάρχει ακόμη πολύ μικρή διαθεσιμότητα ατομικών εγγραφών στο Πλήρες Επίπεδο Εγγραφής, το οποίο επαναλαμβάνουμε ότι αφορά κυρίως δρομείς που ταξιδεύουν στην Ελλάδα από το εξωτερικό προκειμένου  να συμμετάσχουν στη διοργάνωση.

Συνεχίζονται, και υπάρχουν πια, ατομικές εγγραφές για τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ Απόγευμα, με το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται και για αυτόν τον αγώνα να είναι αμείωτο. Η εκτίμηση των διοργανωτών είναι ότι στις επόμενες μέρες και οι περίπου 5.000 διαθέσιμες εγγραφές για τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ Απόγευμα θα εξαντληθούν.

Σημειώνεται επίσης, ότι συνεχίζονται κανονικά οι εγγραφές για τον Μαραθώνιο Δρόμο.

Ο ΣΕΓΑΣ ευχαριστεί θερμά όλους τους δρομείς που ανταποκρίνονται στο κάλεσμά του και σπεύδουν να υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής, άμεσα με την έναρξη της επίσημης περιόδου εγγραφών.

Η εντυπωσιακή αυτή ανταπόκριση των δρομέων δείχνει την ανάπτυξη της κοινωνίας των πολιτών που συμμετέχουν στο τεράστιο κίνημα υγείας που διατρέχει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια αλλά επιβεβαιώνει την αξιοπιστία και τα υψηλά στάνταρντ που τηρεί και επιβάλλει ο ΣΕΓΑΣ για τη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας αλλά και σε όλες τις διοργανώσεις του. Η ασφάλεια, η αξιοπιστία, η ποιότητα και ο σεβασμός σε αυτό το ξεχωριστό αθλητικό, πολιτιστικό και ιστορικό γεγονός είναι η μέριμνα της Ομοσπονδίας και η ανταπόδοση της εμπιστοσύνης  προς τους δρομείς.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παγκόσμιο ρεκόρ Μ40 στο Λονδίνο ο Bekele!
Κι όμως κάνει ακόμα ρεκόρ…
Την Κυριακή τα RUN Greece σε Λάρισα και Πάτρα
Τελευταία νέα από τις διοργανώσεις
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο