Συνέντευξη του Νίκου Πολιά στο ELLE

“Ο Μαραθώνιος είναι μια δοκιμασία που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή”

Share
Νίκος Πολιάς

Για το περιοδικό ELLE δεν είναι άγνωστος ο χώρος των δρομέων. Άλλωστε και οι ίδιοι διοργανώνουν το δικό τους αγώνα Elle Run στον οποίο όλοι οι δρομείς όλων των ηλικιών μπορούν να τρέξουν και να διασκεδάσουν.

Έτσι δεν ήταν έκπληξη που ο δικός μας Νίκος Πολιάς, εκδότης του RUNNER Magazine, παραχώρησε συνέντευξη στην Ιφιγένεια Ηλιάδη στο elle.gr λίγες ημέρες πριν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.


“Ο Μαραθώνιος είναι μια δοκιμασία που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή”

Το όνειρό του ήταν να γίνει μηχανικός, αποφασίζοντας να δηλώσει στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, από το οποίο και αποφοίτησε. Το πάθος του, ωστόσο, για τον αθλητισμό κέρδισε τη “μάχη” μέσα του, κάνοντάς τον να αλλάξει κατεύθυνση και παίρνοντας την απόφαση να αφιερωθεί σε αυτό που λάτρευε από παιδί. Ο πολυνίκης Νίκος Πολιάς με μία τεράστια καριέρα στον χώρο του πρωταθλητισμού, σήμερα μπορεί να βλέπει χαρούμενος τη μέχρι τώρα πορεία του και τις αποφάσεις που έλαβε στο παρελθόν, έχοντας κατορθώσει να φέρει καινοτόμες αλλαγές στον τομέα των αθλητικών events, αναλαμβάνοντας την έκδοση του πρώτου ελληνικού περιοδικού για το τρέξιμο και βοηθώντας τα τελευταία χρόνια ως προπονητής άλλους αθλητές να φτάσουν στον στόχο τους. Είναι συνεπώς ο πλέον κατάλληλος να σε πείσει να ασχοληθείς με τον αθλητισμό και δη με το τρέξιμο. Και γιατί όχι, να λάβεις μέρος κάποια στιγμή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, ο οποίος για φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια της συνέντευξης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2024: Όλα έτοιμα για την 41η διοργάνωση!
Όλα έτοιμα για την 41η Ειρηνοδρομία και τα Παναγούλεια του Δήμου Αγίου Δημητρίου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο