On: RUN TO GATHER

Μία νέα διάσταση συνάντησης από την Οn και το RUNDOME!

Share
ON Rundome εκδήλωση
Το νέο ON CLOUDFLOW 4

Δείτε αναλυτικά όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση του νέου μοντέλου της On Cloudflow 4 που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα RUNDOME.

Η δημοφιλής ελβετική εταιρεία Οn, που έχει σκοπό να φέρει την επανάσταση στον κόσμο του τρεξίματος πλησίασε περισσότερο τον στόχο της με την παρουσίαση του νέου n Cloudflow 4. Ένα συναρπαστικό γεγονός που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα RUNDOME, στην καρδιά της Αθήνας, την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου.

Η On εμπνεύστηκε από την ανάγκη των ανθρώπων για (επανα)σύνδεση. Ορμώμενη από την πεποίθηση πως το τρέξιμο μπορεί να αποτελέσει καταλυτικό παράγοντα στη δημιουργία ανθρωπίνων σχέσεων, ένωσε τις δυνάμεις της με το κατάστημα RUNDOME φέρνοντας σε «επαφή» εκλεκτούς καλεσμένους από το χώρο του fitness & running, των media καθώς και celebrities στο πλαίσιο της ενέργειας «RUN TO GATHER».

Οι On partners in running είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο Cloudflow 4, και μοιράστηκαν τη χαρά και την ενέργεια της ομαδικής δραστηριότητας. Μία πεποίθηση που εναρμονίζεται πλήρως με την Οn, καθώς αυτή θεωρεί πως «το ομαδικό τρέξιμο δεν αξιολογείται μόνο από το πόσο γρήγορα ή μακριά φτάνει κανείς, αλλά από την σύνδεση που δημιουργείται όταν ενώνονται άνθρωποι για ένα κοινό σκοπό».

Πιο συγκεκριμένα, οι καλεσμένοι γνώρισαν τα ολοκαίνουρια Cloudflow 4 running shoes της Οn, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με στόχο να προσφέρουν ταχύτητα και άνεση, σε ένα νέο και ελαφρύτερο design που απευθύνεται σε απλούς, καθημερινούς αλλά και αφοσιωμένους runners. Τα βασικά χαρακτηριστικά του Cloudflow 4 είναι:

  • Αναπνευσιμότητα: Τα υλικά που χρησιμοποιούνται χαρακτηρίζονται από υψηλή διαπνοή εξασφαλίζοντας την απομάκρυνση της υγρασίας διασφαλίζοντας παράλληλα το υγιές αποτύπωμα προς το περιβάλλον καθώς όλο το επάνω μέρος αποτελείται από 100% ανακυκλωμένα υλικά.
  • Πρόσφυση: Η σόλα είναι κατασκευασμένη με υψηλό βαθμό πρόσφυσης, ο οποίος επιτρέπει σταθερά βήματα κατά το τρέξιμο.
  • CloudTec, Helion & Speedboard: Οι καινοτόμες τεχνολογίες της On που προσφέρουν άμεση επιστροφή ενέργειας, χαρίζουν αντικραδασμική προστασία και εξασφαλίζουν ομαλή προσγείωση σε κάθε βήμα.

Με moto «Fast For Everyone», το νέο μοντέλο Cloudflow 4, αντιπροσωπεύει την πρόοδο στην τεχνολογία του τρεξίματος και την αγάπη για τον ομαδικό αθλητισμό, προσφέροντας την τελευταία λέξη σε άνεση και επίδοση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
17th Alonissos Challenge
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Έσπασε κάθε ρεκόρ ο London Marathon!
Δείτε πόσες χιλιάδες αιτήσεις συγκέντρωσε!
Belles Historic Trail 2024
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία o φετινός αγώνας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο