Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Ορεινού Τρεξίματος του Tihiorace

Ενημερωτικό και ευχαριστήριο δελτίο διοργάνωσης Tihiorace

Share

Ενημερωτικό δελτίο για την Ημερίδα Ορεινού Τρεξίματος του Tihiorace:

«Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Ορεινού Τρεξίματος του Τihiorace το Σάββατο 27 Ιανουαρίου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ομιλητές για την σημαντική παρουσία τους στην Ημερίδα και για όλα τα ενδιαφέροντα θέματα που ανέπτυξαν.

Να ευχαριστήσουμε τον κ.κ Καπεντζώνη Γεώργιο, Δήμαρχο Δωρίδος, τον κ. Κάππο Ευστάθιο Εντεταλμένο Σύμβουλο της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας, τον κ. Μπουλούτα Διονύσιο, Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Δελφών, τον κ. Τριανταφυλλόπουλο Ιωάννη, Επίκουρος Καθηγητής Ορθοπεδικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, την κα Μπαμπαρούτση Ειρήνη, Διατροφολόγο, τον κ. Ψαρογιάννη Γεώργιο, Φυσικοθεραπευτή, τον κ. Στέργιο Διδάκτωρ Ψυχολογίας και Προϊστάμενος Υπουργείου Εργασίας.
Επίσης, ευχαριστούμε τον κ. Κατσούλη Άρη και τον κ. Γερογιάννη Βασίλειο, που περίεγραψαν την εμπειρία τους στους Μαραθώνιους τα δύο τελευταία χρόνια, ως ιδιαίτερες συμμετοχές.
Τέλος, ευχαριστούμε τον κ. Θεοδωρακάκο Δημήτρη, πρωταθλητή Ορεινού Τρεξίματος, ο οποίος και μας ανέλυσε μέσα από την παρουσίασή του τις διαφορές, τις συγκρίσεις και τις ομοιότητες του Ορεινού τρεξίματος με το τρέξιμο στο δρόμο.

Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για όλες τις διαδρομές του Αγώνα και για τεχνικά θέματα από τον Τεχνικό Υπεύθυνο του Αγώνα της διοργανώτριας εταιρείας GoSport, Απόστολο Μόσχο, ο οποίος έκανε και τον απολογισμό των 4 προηγούμενων διοργανώσεων, και ενημερώθηκαν για τις διαδρομές από τον κ. Λουκά Πρατίλα, υπεύθυνο χάραξης των διαδρομών.

Στη συνέχεια ο εμπνευστής και διοργανωτής του Αγώνα, κος Θωμάς Ρούμπας, μίλησε για το πλάνο του Τihiorace 2018.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παρευρισκόμενους για την πολύτιμη βοήθειά τους και σας περιμένουμε όλους στο Τείχιο 12-13 Μαίου 2018».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κορυφαίες συμμετοχές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου
613 αθλητές από 38 χώρες στις 6 κατηγορίες του Πρωταθλήματος
Οι προπονήσεις του Sir Roger Bannister
Κι όμως έσπασε το φράγμα των 4′ στο μίλι με 5 προπονήσεις την εβδομάδα!
Οι αγώνες του Tihio Race για το 2022
Αγώνες βουνού για όλους στα μονοπάτια του Τείχιου!
Back to Top