Ξεκινούν σήμερα οι εγγραφές για τον Olympus Marathon

Στις 24 Ιουνίου ο Μαραθώνιος του Ολύμπου

Share

Σε ετοιμότητα είναι σήμερα όλοι οι φίλοι του mountain running στη χώρα μας, καθώς έφτασε η στιγμή που περίμεναν με αγωνία.
Συγκεριμένα, το βράδυ της Τρίτης 23 Ιανουρίου στις 20:00 ξεκινούν οι εγγραφές για τον 15ο Olympus Marathon, ημέρα εορτασμού του Αγίου Διονυσίου του «εν Ολύμπω», πολιούχου Λιτοχώρου.
Ο αγώνας, έχοντας την εμπειρία της περσινής συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Skyrunner World Series, καλείται να φιλοξενήσει εκατοντάδες Έλληνες και ξένους έμπειρους αθλητές και πρωταθλητές παγκοσμίου φήμης στο χώρο του ορεινού τρεξίματος. 

Δηλώσεις συμμετοχής
Οι εγγραφές θα διαρκέσουν ενάμιση μήνα, μέχρι τις 15 Μαρτίου 2018
. Από τις 23/1 και ώρα 20:00 έως τις 15/3 και ώρα 20:00, οι αθλητές θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής, οι οποίες θα εξετάζονται ως προς την ακρίβεια των κριτηρίων που δηλώνονται και στη συνέχεια θα εμφανίζονται στη λίστα συμμετεχόντων. 

Σύστημα επιλογής συμμετεχόντων στον 15ο Olympus Marathon 
Το σύστημα επιλογής των αθλητών που θα συμμετάσχουν στον ΟΜ 2018 παραμένει αυτό που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα κάθε υποψήφιος αθλητής θα πρέπει να έχει είτε δύο ορεινούς αγώνες με τουλάχιστον 20km και 1000 μέτρα θετικής υψομετρικής είτε ένα αγώνα με τουλάχιστον 35km και 2200 μέτρα θετικής υψομετρικής.
Για να δείτε τη λίστα με τους αγώνες κριτήρια πατήστε εδώ. Η διοργάνωση μας ενημερώνει ότι ακόμα και αν κάποιος αθλητής τερμάτισε σε αγώνα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά και δεν είναι στη λίστα «αγώνες-κριτήρια» δεν θα υπάρχει πρόβλημα έγκρισης της συμμετοχής του, αρκεί να τον δηλώσει χειροκίνητα κατά την ηλεκτρονική αίτηση.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής θα γίνεται ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης στη διεύθυνση www.olympus-marathon.com όπου μπορείτε να δείτε περισσότερα νέα, αλλά και τους κανονισμούς εγγραφών και αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κυριακίδεια 2023
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο