Το νέο RUNNER τρέχει και τις γιορτές

Υποδεχθείτε τον νέο χρόνο με το νέο τεύχος του RUNNER

Share

Το νέο τεύχος του RUNNER είναι γιορτινό και κυκλοφορεί στα ειδικά σημεία πώλησης* ενώ από την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται και στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα.

Πάρτε μία γεύση από τα σημαντικότερα θέματά του:

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: 35ος Μαραθώνιος Αθήνας «Ο Αυθεντικός»
Μεγάλο αφιέρωμα στον 35ο Μαραθώνιο Αθήνας «Ο Αυθεντικός». Δείτε όλα όσα έγιναν στον Μαραθώνιο και τους παράλληλους αγώνες 10 & 5 χλμ. αλλά και τη νέα απόσταση των 3 χλμ., τη συνέντευξη του πρώτου Έλληνα νικητή Κώστας Γκελαούζου, αλλά και τα ονόματα και τους χρόνους των 10 καλύτερων ανά ηλικιακή κατηγορία σε όλες τις αποστάσεις.

RUNNER’S SPECIAL: Your personal trainer
Φέτος, στην αλλαγή του χρόνου δε χρειάζεται να ζητήσετε ένα δυνατότερο σώμα, ώστε να πετύχετε, επιτέλους, τους στόχους σας. Γιατί σε αυτό το τεύχος το Runner’s Special γίνεται ο προσωπικός σας προπονητής. Με τα εξειδικευμένα προγράμματα ενδυνάμωσης που σας παρουσιάζουμε όχι μόνο θα θωρακίσετε το σώμα σας από τραυματισμούς και ενοχλήσεις αλλά θα βελτιώσετε και τη συνολική σας απόδοση αλλά και εικόνα.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ: H επόμενή σου προετοιμασία
Στη βελτίωσή μας στοχεύει και το προπονητικό άρθρο του τεύχους, όπου ο Βαγγέλης Ρουσόπουλος μας βοηθά να φτιάξουμε το ιδανικό προπονητικό πλάνο ανάλογα το στόχο της νέας χρονιάς. 

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ: In the heat of the winter
Την προστασία μας από το κρύο φροντίζουν 28 ρούχα και αξεσουάρ για δρομείς που παρουσιάζονται αναλυτικά στον οδηγό αγοράς. Βρείτε το κατάλληλο για εσάς ανάλογα τη θερμοκρασία αλλά και το προσωπικό σας γούστο. 

Για να δείτε αναλυτικά τα περιεχόμενα του τεύχους πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άδα Σταματάτου: To Race for Autism Gr τρέχει στη Βοστόνη
Δείτε πώς να βοηθήσεις και εσύ το οικοτροφείο ΧΑΡΑ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο