Την Πέμπτη στο Runner Store η συνέντευξη τύπου για το PeopleRun 3

Δράσεις του Runner Store

Share

Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί στο Runner Store του Golden Hall, στο Μαρούσι, η συνένευξη τύπου για το PeopleRun 3 που θα διεξαχθεί στις 22 Οκτωβρίου.

Στη συνέντευξη θα βρίσκεται και ο ambassador του PeopleRun 3, Κωνσταντίνος Βασάλος, πρωταθλητής bodybuilding που ξεχώρισε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor.

Και φέτος η εταιρεία Βίκος στηρίζει τον αγώνα αγκαλιάζοντας την εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το ΕΚΕΑ, ενώ και εκπρόσωποι του ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή, η Μαρία Παγώνη, αιματολόγος ιατρός από την Αιματολογική Εταιρεία, και οι συγγραφείς Πηνελόπη Κουρτζή-Τσάκαλου και Αυγή Βάγια θα είναι μαζί μας για να ενημερώσουν για τη σπουδαιότητα της δωρεάς μυελού των οστών.

Η πρόεδρος του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών του Κτήματος Συγγρού, Άννα Μαρία Γιάντση, θα μιλήσει για τα εκπαιδευτικά-ψυχαγωγικά προγράμματα που οργανώνει το Κτήμα Συγγρού την ημέρα του αγώνα, ως παράλληλες δράσεις για τους μικρούς μας φίλους.

Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης PEOPLE RUN 3 είναι οι εταιρείες Intermed και Uni-Pharma.

​Το PeopleRun 3 θα διεξαχθεί στις 22 Οκτωβρίου στο Κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι, με αγώνες 4Κ και 8Κ για ενήλικες και παιδικό αγώνα Kids Run 1K για παιδιά μέχρι και 12 ετών.   

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Runner Store στην ιστοσελίδα www.runnerstore.gr 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
6ος δρόμος 21 μαθητών
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο