Ξεκινά το Dacia UTMB 2023 – Οι Έλληνες

Mία από τις κορυφαίες διοργανώσεις του βουνού!

Share

Με 13 αγώνες και συμμετοχές που ξεπερνούν τις 10.000 (!) ξεκινά σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις του ορεινού αθλητισμού!

Ο λόγος για το Dacia Ultra Tral du Mont Blanc, μία διοργάνωση που μαγνητίζει το ενδιαφέρον των φίλων του βουνού, ιδιαίτερα του trail running, ενώ φιλοξενεί και τον τελικό της σειράς των αγώνων που ουσιαστικά έχουν δημιουργήσει οι διοργανωτές του, της UTMB World Series.

Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα πλούσιο και ξεχωρίζουν ο ομώνυμος αγώνας απόστασης 171χλμ., ο CCC με απόσταση 101χλμ., αλλά και ο TDS που είναι και ο μεγαλύτερος (ατομικός) σε απόσταση με 145χλμ.

Οι ελληνικές συμμετοχές

Εννοείται ότι και φέτος θα έχουμε και ελληνικές συμμετοχές σε διάφορα αγωνίσματα. Συγκεκριμένα στον UTMB θα έχουμε τρεις Έλληνες (Γ. Ιωάννου, Δ. Σημανταράκου, Γ. Δέδες), τέσσερις στον CCC (A. Xατζής, Γ. Γκίκας, Δ. Τουμπάνης, Γ. Παπαϊωάννου), τρεις στον OCC (Κ. Παραδεισόπουλος, Δ. Ελένης, Σ. Βαμβάτσικος), κι από μία στον TDS (Δ. Ζιάγκαλος), στον MCC (Δ. Ευκαρπίδη) και στον ETC (Μ. Καρακάση).

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καλές επιδόσεις οι Έλληνες στον Μαραθώνιο της Λουμπλιάνα
Δείτε τις επιδόσεις τους σε Μαραθώνιο και Ημί
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο