Χάλκινη η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 35χλμ.! – Πρώτο μετάλλιο για τη χώρα μας στο Παγκόσμιο

Share
Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε πριν από λίγο η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 35χλμ. βάδην του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στίβου στην Βουδαπέστη με επίδοση 2:43:22!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε εξαιρετική διαχείριση δυνάμεων στον αγώνα και βγήκε με δυνάμεις στα τελευταία χιλιόμετρα φτάνοντας στο πρώτο της μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, μία χρονιά μετά το περσινό νταμπλ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (20 και 35χλμ.).

Η Ντρισμπιώτη που πριν λίγες μέρες ήταν 15η στα 20χλμ., μπήκε καλά στον αγώνα διατηρήθηκε στις πρώτες θέσεις χωρίς, ωστόσο, να κουράζεται ιδιαίτερα, και μετά το 20ο χλμ. ανέβηκε στην τρίτη θέση

Παγκόσμια πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Ισπανίδα Μaria Perez σε 2:38:40, κάνοντας ουσιαστικά το νταμπλ αφού πριν από λίγες μέρες είχε κερδίσει και τα 20χλμ.!

Δεύτερη ήταν η Garcia Leon από το Περού σε 2:40:52, νικήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων το 2021.

Στον ίδιο αγώνα η 23χρονη Κυριακή Φιλτισάκου κατέλαβε την 26η θέση τερματίζοντας σε 3:02:16, ενώ η Όλγα Φιάσκα εγκατέλειψε, όπως και ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ στον αγώνα των ανδρών!

Οι Ισπανοί είχαν την τιμητική τους, καθώς και στους άνδρες ο νικητής ήταν από την Ιβηρική χώρα! Ο λόγος για τον Alvaro Martin που τερμάτισε σε 2:24:30, επίδοση που αποτελεί και νέο εθνικό ρεκόρ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συκάρειος Δρόμος 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
HEALTH | WELLNESS | FITNESS expo 2025
Η πετυχημένη έκθεση για την υγεία, την ευεξία και το fitness έρχεται…
3ο Ionian Sea Triathlon 2024
Τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο