Η χαρά της επιτυχίας στον αθλητισμό: Τρεις διαφορετικές αντιδράσεις

Τρία ξεχωριστά βίντεο που θα σας συγκινήσουν

Share

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν γεμάτο έντονες συγκινήσεις από διάφορους αγώνες σε όλο τον κόσμο.

Και φυσικά οι αγώνες και η προσπάθεια γεννούν πολυποίκιλα συναισθήματα και, μερικές φορές, και από χαριτωμένες έως ακραίες ή συναισθηματικά φορτισμένες αντιδράσεις.

Ας δούμε, λοιπόν, τρεις ξεχωριστές στιγμές που αποτύπωσαν με έντονο τρόπο συναισθήματα χαράς από τρεις διαφορετικούς αθλητές και αθλήτριες το Σαββατοκύριακο. Συναισθήματα που μπορεί όλοι μας να έχουμε ζήσει, ή να επιδιώκουμε να ζήσουμε, καθώς το κοινό χαρακτηριστικό τους είναι το αίσθημα της επιτυχίας, και κυρίως, της δικαίωσης!

To κλάμα του Ισπανού Miguel Baidal

Λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά τον τερματισμό του στον τελικό των 10.000μ. του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ23, ο Miguel Baidal συνειδητοποίησε ότι κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο και ξέσπασε σε λυγμούς που δεν μπόρεσε με τίποτα να συγκρατήσει. Ακόμα και όταν δέχθηκε τα συγχαρητήρια από τους συναθλητές του.

O 22χρονος Baidal κατέλαβε την τρίτη θέση στο αγώνισμα των 25 στροφών με 29:14.91, τρέχοντας μάλιστα πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ, 29:02.79, σε μία αρκετά δύσκολη κούρσα. Νικητής αναδείχθηκε ο Βρετανός Rory Leonard σε 29:08.33.

Η κραυγή της Παναγιώτας Δόση

Στην ίδια διοργάνωση είχαμε και την χαριτωμένη όσο και… υπερηχητική κραυγή της Παναγιώτας Δόση μετά το επιτυχημένο της άλμα στο 1.89μ. στο ύψος, που της έδωσε και το ασημένιο μετάλλιο.

Δεν είναι πρώτη φορά που η ψιλόλιγνη Ελληνίδα αθλήτρια βγάζει τέτοια κραυγή μετά από ένα επιτυχημένο της άλμα, μάλιστα παλαιότερα είχε αυτοσαρκαστεί για τις αντιδράσεις της στα social media.

Με τον τρόπο αυτό η 22χρονη αθλήτρια εξέφρασε τη χαρά της για την επιτυχία της με τον πιο πηγαίο τρόπο!

H Δόση πήρε τη δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό Κ23 και έφερε το ένα από τα τέσσερα μετάλλια της χώρας μας!

(Δείτε το βίντεο με ήχο!)

Δείτε τα μετάλλια της τελευταίας ημέρας για τη χώρα μας

Αγκαλιά με τη φωτογράφο η Swoboda

Και πάλι εντός στίβου, αλλά σε μία άλλη διοργάνωση, στο 8ο Diamond League που έγινε στην Πολωνία (δείτε τα αποτελέσματα) η Πολωνή Ewa Swoboda τερμάτισε στην τρίτη θέση των 100μ. πίσω από την “βολίδα” Sha Carri Richardson και την Τζαμαϊκανή Jackson.

Ωστόσο αυτή την κούρσα η δυναμική Πολωνή σπρίντερ θα την θυμάται για πάντα – ακόμα και αν δεν κατέκτησε την πρώτη θέση – καθώς ήταν η πρώτη φορά που έσπασε το φράγμα των 11 δευτερολέπτων, ένα κατόρθωμα που λίγες αθλήτριες έχουν καταφέρει έως τώρα.

Η συγκίνησή της μόλις το πληροφορήθηκε ήταν έκδηλη, ενώ αγκάλιασε και τη φωτογράφο που απαθανάτιζε τις αντιδράσεις της.

Η Swoboda τερμάτισε σε 10.94 και μπήκε στην ελίτ του αγωνίσματος που έχουν τρέξει την απόσταση σε λιγότερο από 11 δευτερόλεπτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έρχεται ο Μάιος γεμάτος αγώνες!
Όλοι οι αγώνες στην Ελλάδα για τον Μάιο του 2024!
Έσπασε κάθε ρεκόρ ο London Marathon!
Δείτε πόσες χιλιάδες αιτήσεις συγκέντρωσε!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο