Με επιτυχία ο 2ος αγώνας Aqua Mare

Δείτε περισσότερα

Share

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 2ος αγώνας AQUA MARE στην παραλία της Βαρέας Μεγάρων.

Στην πανέμορφη παραλιακή διαδρομή, δίπλα στην Θάλασσα , οι δρομείς απόλαυσαν τον αγώνα που διοργανώθηκε από τον πρωτοπόρο δρομικό σύλλογο τον Α.Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ έναν αγώνα που αποτελεί πλέον γεγονός καινούργιου αγώνα στο αγωνιστικό του καλεντάρι.

Έλαβαν μέρος και στους 2 αγώνες περίπου 170δρομεις , κάτω από πολλή ζέστη είχαμε έντονο συναγωνισμό ενώ τελικά κατάφεραν να τερματίζουν όλοι χωρίς απρόοπτα κάτι που χαροποίησε τους φίλους και τις οικογένειες των δρομέων που χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των αγωνιζομένων από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και στους δυο αγώνες.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια όλοι και όλες για την άψογη συνεργασία με την Διοργάνωση.

Ευχαριστούμε τον Βόρδο Δημήτρη για την μεγάλη συμβολή του στον αγώνα, το Δήμο Μεγάρων την πολύτιμη βοήθεια του .

Στον ιδιοκτήτη του Aqua Mare Beach κύριο Μπιρλούδη Μπάμπη και το προσωπικό του για την φιλοξενία για την άψογη συνεργασία και την οικονομική του αρωγή, την εταιρεία DOLE AE για την συνεχή υποστήριξη στον αγώνα μας, την εταιρεία τους διασώστες εθελοντές για την ιατρική κάλυψη του αγώνα που κάλυψαν και με παρουσία ασθενοφόρου τον αγώνα, την Τροχαία Μεγάρων για την άψογη συνδρομή της στην τήρηση των μέτρων για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Την joys travel για την μεταφορά των αθλητών, και βέβαια τους δεκάδες εθελοντές , μέλη και φίλους του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που για μια ακόμα φορά ήταν συγκλονιστικοί που από την αρχή μέχρι το κλείσιμο του αγώνα ήταν στα πόστα τους βοηθώντας, εμψυχώνοντας, χειροκροτώντας ,εφοδιάζοντας με την περίσσια τους αγάπη και στοργή, τον καθένα και καθεμιά συμμετέχοντα. συμμετέχοντα.


Στο αγωνιστικό κομμάτι είχαμε στα 5.3 χλμ στους άνδρες 1ος ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, 2ος ΚΟΥΤΣΩΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και 3ος ΚΙΑΜΗΛΗΣ ΗΛΙΑΣ στις γυναίκες 1η ΤΟΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, 2η ΣΟΥΜΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ, 3η ΜΗΤΣΟΥ ΕΥΓΓΕΛΙΑ. Τώρα στα 10χλμ στους άνδρες 1ος ΤΣΟΥΜΕΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, 2ος ΖΑΡΙΦΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, 3ος ΩΡΟΛΟΓΙΔΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ.

Στις γυναίκες 1η ΜΠΙΣΚΑ ΕΛΕΝΗ, 2η ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, 3η ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΝΝΑ


Όλοι οι υπόλοιποι τερματίσαντες και τερματίσασες ήταν υπέροχοι, τους ευχαριστούμε και τους περιμένουμε και του χρόνου με ακόμα περισσότερους φίλους-φίλες, συναθλητές-συναθλήτριες.

Δείτε τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15o Greece Race for the Cure®: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις
Χρήσιμες πληροφορίες για την Κυριακή 1 Οκτωβρίου
Με επιτυχία το 15o Greece Race for the Cure®
44.000 έτρεξαν, περπάτησαν και στήριξαν τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού!
Ημιμαραθώνιος Κρήτης 2023
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο