8th Tinos Running Experience Avance 2023

Αποτίμηση και ευχαριστίες της διοργάνωσης

Share
Tinos Running Experience 2023
Ο νικητής του Ημιμαραθώνιου Παναγιώτης Αλεβίζος.

Το 8th TINOS RUNNING EXPERIENCE AVANCE 2023 τελείωσε. Αθλητές, μικροί και μεγάλοι που έφτασαν τους χίλιους (1.000), έλαβαν μέρος σ’ αυτό το μεγάλο, ομολογουμένως πια, αθλητικό γεγονός της Τήνου.

Με το pasta party της Παρασκευής 26/5/23, στο χωριό Καλλονή, να έχει δώσει την απαραίτητη ενέργεια και την πολύ καλή διάθεση, ακολούθησε το Σάββατο το απόγευμα στις 27/5/23 με ένα πλήρες πρόγραμμα αγώνων.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με τη συγκινητική συμμετοχή του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Τήνου «ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ» με πλήθος κόσμου να χειροκροτεί. Ακολούθησαν οι παιδικοί αγώνες με εκατοντάδες παιδιά να τρέχουν και να χαίρονται τη συμμετοχή τους στο 1 χιλιόμετρο. Στις διαδρομές των 5, 10 και 21 χιλιομέτρων ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για όποιον δεν το είχε ξαναζήσει να τρέξει σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της Τήνου, να κάνει μία αγωνιστική  προσπάθεια και να δώσει ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Η πεζοπορική διαδρομή σε ένα από τα ομορφότερα μονοπάτια του νησιού μας (Κουμάρος – Βωλάξ – Αγάπη) έδωσε την ευκαιρία σε όσους συμμετείχαν να ανακαλύψουν μία άλλη γοητευτική πλευρά της Τήνου.

Η έλευση τόσων ανθρώπων από την Ελλάδα και το εξωτερικό (Αυστραλία, Ιταλία, Αγγλία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία κ.α.) μας ωθεί να συνεχίσουμε να υλοποιούμε μία τόσο αναγνωρισμένη, μεγάλη αθλητική και κοινωνική διοργάνωση.

Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από όλα τα event του τριημέρου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Πρόεδρος Ανδρέας Τσιμέκης και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου νιώθουμε πραγματικά περήφανοι για όλα αυτά που ζήσαμε μαζί σας αυτές τις τρεις μέρες και θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν για αυτή τη διοργάνωση.

Για την αρωγή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά :

– Τους ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ των αγώνων:
* την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και ιδιαίτερα τον ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ και την ΕΠΑΡΧΟ ΤΗΝΟΥ κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΑΣΠΡΟΥ και
* το ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ και ιδιαίτερα το ΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΣΙΩΤΟ

– Το ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ, την AVANCE CAR RENTAL που μας έκανε την τιμή για δεύτερη χρονιά να συμμετέχει ως μέγας χορηγός δίνοντας το όνομά της στους αγώνες

– Τους  ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ :

*Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΝΟΥ
* Tις ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: την αστυνομική δύναμη  του Α.Τ. ΤΗΝΟΥ και την λιμενική δύναμη  του ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΝΟΥ
* Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΕΡΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΤΗΝΟΥ
* Την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΝΑΞΟΥ – ΤHΝΟΥ & ΠΑΝΤΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ
* Τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ , το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΝΟΥ, το Ε.Κ.Α.Β. και τη ΓΙΑΤΡΟ κ. ΑΝΘΗ ΚΙΚΙΛΑ
* Τις ακτοπλοϊκές εταιρείες FAST FERRIES και GOLDEN STAR FERRIES
* Τον chef ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που με τις συνταγές και την παρουσία του δημιούργησε ένα μοναδικό pasta party
*Την εταιρεία ζυμαρικών BARILLA για τη διάθεση των προϊόντων της στο pasta party
* Τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΚΑΡΚΑΔΟΥ για τη συνεισφορά του στη διοργάνωση του pasta party και για τα δώρα που πρόσφεραν στους αθλητές.
*Το TINOS OUTDOOR ACTIVITIES και τον κ. ΜΑΝΘΟ ΠΡΕΛΟΡΕΝΤΖΟ για την διοργάνωση της πεζοπορικής διαδρομής

Τους ΧΡΥΣΟΥΣ  ΧΟΡΗΓΟΥΣ
ΜΑΣΟΥΤΗΣ SUPER MARKET, ΝΗΣΟΣ

– Τους ΑΣΗΜΕΝΙΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ :
ΑΥΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗΣ, ΔΕΛΛΑΤΟΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ & 3Ε, ΚΑΦΚΑΣ, PHARMASEPT, VIKOS

– Τους ΧΑΛΚΙΝΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ
ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΙΓΛΗ HOTEL, ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΝΟΥ, ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΔΕΣΥΠΡH, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, FRATELLI ROOMS, LECAFFE, LOOKOOMADES, MALLIARIS TRAVEL, ΜΥΡΤΙΑ APARTMENTS, POSEIDON TRAVEL, ΠΟΤΟΠΩΛΕΙΟΝ, TINOS GK TRAVEL, TINOS FOOD, ΤΥΠΟΣ, VEGA

– ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ATHLETICS SPORTS MAGAZINE, CYCLADES LIVE, CYCLADES VOICE, NOMAD MAGAZINE, NORTH PAGES, RUNNER MAGAZINE, RUNNING NEWS, SPORT CYCLADES, SYROS PRESS, ΤΗΝΟΣ TODAY, TINOS NEWS, TINOS BUSINESS

– Τους ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ A’:
ΑΠΕΡΓΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, BELLA FRUTA, GU, ΠΙΑΤΣΑ CAFÉ, SUNSET JUNIOR SUITES, ORSERO, ΣΕΝΜΠΟΛΙΑ

– Τους ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ Β’:
ANCORA, ARTIA, LALA LOUSA, ΚΡΙΚΕΛΛΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΜΑΡΑΘΙΑ, ΣΑΝ ΤΟ ΑΛΑΤΙ, ΧΑΤΖΗΛΟΥΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

– Τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ :
2E ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ, ΑΓΓΕΛΟΣ COFFE & FOOD, ΑΓΕΡΙ HOTEL, ΑΓΚΥΡΑ, ΑΙΘΡΙΟ Ο ΜΑΡΚΟΣ, ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ, ΑΡΟΔΟ CAFÉ, ΑΡΤΙΟΝ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ HOTEL, CHRISI, ΓΑΛΕΡΑ, ΓΡΕΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ, ΔΡΟΣΙΑ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΝΟΥ, ΕΔΕΣΜΑ, EMPORIO,ΕΝ ΓΥΡΟΠΩΛΕΙΩ, EXO CATERING, FATTO A MANO, FOROUM, GALLERY, Η ΝΕΑ ΑΓΟΡΑ, ΚΑΜΟΛΙΝΟΣ …ΞΑΝΑ, KAKTOS BAR, ΚΑΡΠΟΣ, ΛΑΓΗΝΙ, LA STRADA, ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ Ο ΘΩΜΑΣ, ΜΑΪΣΤΡΑΛΙ, MARAGOS FASHION GROUP, ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑ, ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΑΒΙ, MJ MOTO & BIKE, MONOPOLIO, MY TINOS CAR, ΜΥΡΤΙΛΟ, ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ, ΝΑΜΑ HOTEL, ONAR HOTEL, Ο ΜΠΟΡΑΣ, Ο ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΤΗΣ, Π. ΜΩΡΑΪΤΗΣ – Α. ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΠΑΛΑΙΑ ΠΑΛΛΑΔΑ Ο ΒΛΑΧΟΣ, PRANZO, ΠΕΤΡΑΔΙ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΗΝΟΥ, SANATAMOURIS RENT A CAR, ΣΕΝΜΠΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ, ΣΙΚΟΥΤΡΗΣ, SUNDARA, ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ, ΤΑ ΚΙΟΝΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ, ΤΑ ΚΙΟΝΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΤΕΝΟΚ, ΤΖΑΝΟΥΛΙΝΟΣ MARKET, ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ, ΤΣΑΜΠΙΑ, ΧΑΛΑΡΗΣ, ΧΙΛΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ, ΨΑΡΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ, ΨΑΡΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

Τους 100 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ για την, ομολογουμένως από όλους τους αθλητές, καταπληκτική δουλειά που πρόσφεραν σε όλα τα πόστα τους.

– Τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις CAVOS HOTEL & SUITES και PORTO RAPHAEL RESIDENCES & SUITES για τα δώρα τους στον πρώτο νικητή και στην πρώτη νικήτρια του Ημιμαραθωνίου

– Το ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΝΟΥ για τη χορηγία της νησιώτικης ενδυμασίας για τις απονομές.

– Τις επιχειρήσεις μεταφορών :
ΔΕΛΑΣΟΥΔΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
EXPRESS ΤΗΝΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΗΝΟΥ
Ο ΠΑΣΑΣ

– Τον κ. ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ για τη δωρεάν διάθεση χώρου για την αποθήκευση των  υλικών των αγώνων

– Τον κ. ΠΛΑΤΑΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΗ ως οδηγό των φωτογράφων

– Τα καταστήματα ΔΩΡΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΥΦΑΡΑ και TSIMEKIS TINOS SECURITY

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να κάνουμε ειδική μνεία στο νούμερο των υποστηρικτών και των χορηγών των επαγγελματιών της Τήνου, οι οποίοι μας στήριξαν και μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε τους αγώνες.  90  ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ 8th TINOS RUNNING EXPERIENCE AVANCE 2023. Η συνεργασία και η ομαδική δουλειά δημιούργησαν αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους, φορείς, εθελοντές, επιχειρήσεις, επαγγελματίες και πολίτες  για την ανεκτίμητη βοήθειά σας.

Ραντεβού του χρόνου στην 1η Ιουνίου 2024 για το 9th TINOS RUNNING EXPERIENCE

Με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ                                  

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Αρκετοί Έλληνες στον Μαραθώνιο της Ζυρίχης
Δείτε τις επιδόσεις τους σε Μαραθώνιο & Ημιμαραθώνιο
15 χρόνια ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ"
Μία διαδρομή γεμάτη με ιδανικά, αξίες και έργα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο