Technogym Run: Το όνειρο κάθε δρομέα γίνεται πραγματικότητα!

O μοναδικός διάδρομος ειδικά σχεδιασμένος για υψηλής έντασης διαλλειματική προπόνηση (ΗΙΙΤ) δύναμης και cardio, στο σπίτι

Share
Technogym Run

Θέλεις να ζήσεις την απόλυτη δρομική εμπειρία χωρίς να χρειαστεί να βγεις από το σπίτι; Ο μοναδικός διάδρομος, Technogym Run, έρχεται να σου προσφέρει αυτό και πολλά περισσότερα.

Με την πιο αθόρυβη λειτουργία και την χαμηλότερη κατανάλωση που υπάρχει, ο Technogym Run διαθέτει οθόνη 27’’ και μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων και on-demand εξατομικευμένων προπονήσεων για να πετύχετε τους στόχους σας γρηγορότερα και ακόμη πιο αποτελεσματικά.

Γνώρισέ τον!

Το όνειρο κάθε δρομέα γίνεται πραγματικότητα!

Κάθε δρομέας ονειρεύεται να έχει τη δυνατότητα να προπονηθεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, ανεξάρτητα από τον καιρό, απολαμβάνοντας τις αγαπημένες του διαδρομές ακολουθώντας ένα πρόγραμμα άσκησης που ταιριάζει στις εξατομικευμένες ανάγκες του, ενώ ταυτόχρονα τρέχει σε μια κατάλληλη και ασφαλή επιφάνεια.

Κάποιοι τρέχουν για να παραμένουν σε φόρμα, άλλοι για να χάσουν βάρος ή για να βελτιώσουν τις αθλητικές τους επιδόσεις. Ωστόσο, στο σπίτι είναι δύσκολο να βρει κανείς μια λύση ικανή να προσφέρει επαρκή ποικιλία προπόνησεων για ολόκληρη την οικογένεια – από τους ερασιτέχνες δρομείς μέχρι τους μαραθωνοδρόμους, τους τριαθλητές, ή τους λάτρεις του fitness – και ταυτόχρονα να εγγυάται και την πιο αθόρυβη και συναρπαστική εμπειρία τρεξίματος.

Η Technogym, με περισσότερα από τριάντα χρόνια εμπειρίας στο χώρο του fitness και του αθλητισμού, δημιούργησε τον Technogym Run, τον νέο οικιακό διάδρομο που συνδυάζει αεροβική άσκηση και ενδυνάμωση προσφέροντας ίδιο επίπεδο ποιότητας και τεχνολογίας με αυτό που συναντάμε στα καλύτερα γυμναστήρια, καθώς και μια συναρπαστική εμπειρία ψηφιακά καθοδηγούμενων προπονήσεων, στο σπίτι.

Τεχνολογικές καινοτομίες

Η 27’’ ιντσών κονσόλα με Technogym Live user interface επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν την αγαπημένη τους προπονητική εμπειρία από μια πληθώρα προγραμμάτων και προπονήσεων (αεροβικής άσκησης, ενδυνάμωσης ή υψηλής έντασης) ή από τη συλλογή των on-demand βίντεο με προπονήσεις που περιλαμβάνουν sessions με καθοδήγηση από προπονητές, routines που ακολουθούν συγκεκριμένους στόχους, καθώς και συναρπαστικές εικονικές προπονήσεις σε εξωτερικούς χώρους που προσαρμόζονται στην ταχύτητα του χρήστη και ρυθμίζουν την κλίση αυτόματα, σύμφωνα με την επιλεγμένη διαδρομή.

Επιπλέον, το Technogym Live προσφέρει απεριόριστες επιλογές ψυχαγωγίας (συμπεριλαμβανομένων των Netflix, YouTube, τηλεοπτικών καναλιών, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πολλών άλλων). Όσον αφορά το bootcamp, η κονσόλα παρέχει ασκήσεις και προγράμματα που εκτελούνται εκτός του διαδρόμου στον Technogym Bench.

Technogym Run

Τα 3 σημεία υπεροχής

Σχεδιασμένος με βάση την τεράστια εμπειρία της Technogym ως Επίσημος Προμηθευτής των τελευταίων οκτώ Ολυμπιακών Αγώνων, ο Technogym Run είναι ο μόνος διάδρομος που μπορεί να προσφέρει συνολικά:

Την καλύτερη αίσθηση τρεξίματος, χάρη στην τεχνολογία slat belt, που παρέχει την ίδια αντιδραστικότητα και ελαστική απόκριση με την επιφάνεια του στίβου. Οι χρήστες θα βιώσουν την απόλυτη αίσθηση τρεξίματος ενώ χρησιμοποιούν τη μεγάλη επιφάνεια τρεξίματος του Technogym Run, η οποία είναι κατάλληλη για μεγαλύτερο διασκελισμό και προσφέρει τη δυνατότητα ελεύθερης κίνησης για καλύτερες επιδόσεις.

Technogym Run

Προπόνηση ενδυνάμωσης επιπρόσθετα της αεροβικής. Για πρώτη φορά σε ένα διάδρομο τρεξίματος, θα γυμνάσετε όλα τα μέρη του σώματος που έχουν μεγάλη σημασία στις επιδόσεις τρεξίματος – τα πόδια, τους κοιλιακούς και τους γλουτούς. Χρησιμοποιώντας την λειτουργία ώθηση (slat belt), οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν την αντίσταση, ώστε να μιμείται ένα έλκηθρο με φορτίο έως 55 kg – 121 lbs., βελτιώνοντας τη συνολική μυϊκή τόνωση, την αποδοτικότητα (ή καλύτερα δρομική οικονομία) και την ισορροπία.

Προπόνηση bootcamp στο σπίτι: προπονήσεις υψηλής έντασης, που εναλλάσσουν προπόνηση με τρέξιμο, προπόνηση με αντιστάσεις και ενδυνάμωση με ασκήσεις εδάφους. Το bootcamp παρέχει τη δυνατότητα αυτόματης προσαρμογής στο επίπεδο του χρήστη για το αποτελεσματικότερο session υψηλής έντασης.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τον Technogym Run:
https://www.technogym.com/gr/technogym-run-revolution/

Technogym Run
Λίγα λόγια για την Technogym

Η Technogym, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμού γυμναστικής. Παρέχει εξατομικευμένες λύσεις σε ιδιωτικές κατοικίες, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, spa, κέντρα αποκατάστασης, εταιρικά γυμναστήρια, πανεπιστήμια, επαγγελματικές αθλητικές εγκαταστάσεις και άλλα. Η Technogym ενσωματώνει τη φιλοσοφία του Wellness, η οποία απαιτεί έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής μέσω τακτικής άσκησης, υγιεινής διατροφής και θετικής ψυχικής στάσης. 

H Technogym Greece, που ανήκει στο Wellness Division του Ομίλου Φάις, απαρτίζεται από επαγγελματίες του κλάδου του Fitness, του Wellness, του Hospitality, του Corporate και του Medical Care και μπορεί να αναγνωρίζει τις ανάγκες του συγχρόνου επαγγελματία προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σχεδιασμένες για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, ενώ η βραβευμένη ομάδα του After Sales Support με τους ειδικά εξειδικευμένους τεχνικούς είναι πάντα σε ετοιμότητα για να ανταποκριθεί άμεσα και με αποτελεσματικότητα. 

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα προϊόντα και τις fitness & wellness υπηρεσίες της Technogym εδώ: https://www.technogym.com/gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι Έλληνες στον Μαραθώνιο της Πράγας
Δείτε τις επιδόσεις τους
Επιστροφή στο τρέξιμο μετά από αποχή!
Οδηγίες και συμβουλές για την επιστροφή μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής
Ανόπαια Ατραπός 2024: Το πρόγραμμα
Δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο