12ος Ιπποκράτειος Δρόμος: Ρεκόρ διαδρομής

Όλα όσα έγιναν στον αγώνα

Share
12ος Ιπποκράτειος Αγώνας Δρόμου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Μαΐου ο 12ος Ιπποκράτειος Δρόμος στην πόλη της Λάρισας. Ακολουθεί το μεταγωνιστικό δελτίο με όλα όσα έγιναν και η ανακοίνωση της ημερομηνίες του 13ου Ιπποκράτειου Δρόμου.

12ος Ιπποκράτειος Δρόμος – Ανακοίνωση

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη σήμερα ο επετειακός 12ος Ιπποκράτειος αγώνας Δρόμου στη Λάρισα με εκκίνηση και τερματισμό το Α Αρχαίο Θέατρο συνδέοντας τα ιστορικά μνημεία της πόλης και μια μοναδική διαδρομή στην κοίτη του ποταμού Πηνειού. Ο Ιπποκράτειος Δρόμος διοργανώνεται από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και πλήθος φορέων, εθελοντών και χορηγών.Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ευχαριστεί και συγχαίρει όλους όσους συνέβαλαν για τη διοργάνωση του αγώνα και ανακοινώνει ότι ο 13ος Ιπποκράτειος Αγώνας Δρόμου θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 (Λόγω Κυριακής Πάσχα 5 Μάϊου 2024).

12ος Ιπποκράτειος Δρόμος - Λάμαρης

 Με ρεκόρ διαδρομής νικητής στον 12ο Ιπποκράτειο ο Χρήστος Λάμαρης!

Ο αθλητής του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, μετά την καταπληκτική επίδοση που πέτυχε στο Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος, μια εβδομάδα νωρίτερα στις 30 Απριλίου, συμμετείχε στον 12ο Ιπποκράτειο Δρόμο και τερμάτισε πρώτος στον αγώνα. Μάλιστα ο Χρήστος έσπασε το ρεκόρ διαδρομής του αγώνα, τερματίζοντας με 32.36.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τον αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2o «Olympic Day Run» Ancient Olympia
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα και πληροφορίες εγγραφής
Avance Tinos Running Experience 2023: Χρήσιμες πληροφορίες
Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο