Απρίλιος, ο μήνας των Μαραθώνιων!

Όλες οι σημαντικές διοργανώσεις Μαραθωνίου τον Απρίλιο

Share

Μήνας Μαραθωνίων ο Απρίλιος

Ο Απρίλιος έρχεται και είναι γεμάτος αγώνες Μαραθώνιου σε όλο τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα!

Δες τους Μαραθώνιους στην Ελλάδα την άνοιξη του 2023

Έτσι, μέσα στον επόμενο μήνα έχουμε πολλές σπουδαίες διοργανώσεις τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική. Και φυσικά, στους περισσότερους από αυτούς θα έχουμε και ελληνικές συμμετοχές!

Στην Ευρώπη

Χωρίς αμφιβολία ο Μαραθώνιος του Λονδίνου, TCS London Marathon, είναι αυτός που ξεχωρίζει καθώς πέρα από τους αμέτρητους και πραγματικά κορυφαίους ελίτ, λαμβάνουν μέρος και δεκάδες χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο.

Ο φετινός αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 23 Απριλίου!

Άλλες σημαντικές διοργανώσεις είναι ο Schneider Electric Marathon de Paris στις 2 Απριλίου, o Μαραθώνιος του Μιλάνο την ίδια ημέρα, αλλά και οι “γρήγοροι” ολλανδικοί Μαραθώνιοι την Κυριακή 16 Απριλίου (ανήμερα του δικού μας Πάσχα) σε Enschede και Rotterdam.

Mικρότεροι μα ιδιαίτερα αξιόλογοι Μαραθώνιοι θα γίνουν ακόμα στις 23 Απριλίου στο Αμβούργο, στο Βελιγράδι, στην Κρακοβία και στο Κάουνας, ενώ εκείνη την ημέρα οι πιο δημοφιλείς είναι ο Μαραθώνιος της Βιέννας, Vienna City Marathon, αλλά και ο Zurich Rock n Roll Marathon της Μαδρίτης.

Και η Βοστόνη

Φυσικά ο Απρίλιος είναι ο μήνας της… Βοστόνης, καθώς παραδοσιακά πραγματοποιείται την τρίτη εβδομάδα του Απριλίου εδώ και πάνω από 120 χρόνια!

Ο BAA Boston Marathon θα λάβει χώρα την Δευτέρα 17 Απριλίου, και πέρα από όλα τα άλλα, ξεχωρίζει και για τη συμμετοχή του Eliud Kipchoge που αποφάσισε φέτος να δώσει το παρών στον μεγάλο αυτό αγώνα.

Μάλιστα πρόσφατα προστέθηκε και η Hellen Obiri στη λίστα των γυναικών!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αρκετοί Έλληνες στον Μαραθώνιο της Ζυρίχης
Δείτε τις επιδόσεις τους σε Μαραθώνιο & Ημιμαραθώνιο
Την Κυριακή το Λονδίνο - "Όλα τα λεφτά" οι γυναίκες
Σούπερ λίστα στις γυναίκες – Επιστροφή Bekele
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο