Η SIXT Premium Mobility Sponsor του αγώνα «RACE FOR AUTISM»

Μάθετε περισσότερα για τη συνεργασία

Share
SIXT Premium Mobility - Race For Autism Gr

Μετά την επιτυχία του προηγούμενου Race For Autism Gr τον Απρίλιο του 2022, το οποίο προσέλκυσε πάνω από 1.000 συμμετέχοντες, το Race For Autism Gr επανέρχεται την Κυριακή 2 Απριλίου στον Δήμο Βάρης  Βούλας Βουλιαγμένης, προωθώντας την ευαισθητοποίηση και αποδοχή του αυτισμού που γιορτάζεται αυτή την ημέρα σε όλο τον κόσμο.

Διοργανωτές του αγώνα είναι η ΑΜΚΕ Race for Autism Gr, μαζί με τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και επιπλέον ο αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ενώ την τεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει η MyRace.

Η SIXT θα είναι ο Premium Mobility Sponsor του Race For Autism Gr και θα συνδράμει ενεργά για την καλύτερη μεταφορά και διαχείριση όλων των αναγκών για τους των διοργανωτές του αγώνα.

Περισσότερες Πληροφορίες για την SIXT

Η SIXT αποτελεί έναν από τους Premium παρόχους υπηρεσιών mobility, τόσο βραχυπρόθεσμης ενοικίασης αυτοκινήτων όσο και μακροχρόνιας μίσθωσης, για εταιρείες και ιδιώτες. Στην Ελλάδα έχει παρουσία από το 1998, ενώ από το 2018 αποτελεί μέλος του Ομίλου Μοτοδυναμική. Με σταθμούς στα μεγαλύτερα αεροδρόμια και τις μείζονες τουριστικές περιοχές, πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις του κλάδου, προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων (Sport, Sedan, SUV, Luxury, Pick-Up, E-Vehicles κ.α.).

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.leasing.sixt.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απίστευτη γκάφα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 - Το βίντεο
Ο νεαρός 200άρης βιάστηκε να κόψει ταχύτητα…
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Ιουλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο