Ομαδική προπόνηση Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας

Δείτε περισσότερα

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του συλλόγου:

Επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις για τους δρομείς του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ», μετά από τους διαδοχικούς αγώνες του Μαρτίου που συμμετείχε ο Σύλλογος

Ο Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» διοργάνωσε ομαδική προπόνηση LONG RUN την Κυριακή 26/3 στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας, ενόψει του 1ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας, που θα διεξαχθεί στις 9/4, στον οποίο ο Σύλλογος συμμετέχει ως Θεσμικός Υποστηρικτής.

Το ηλιόλουστο Κυριακάτικο πρωινό οι δρομικές παρέες των μελών και φίλων του Συλλόγου μας έτρεξαν στην παραλιακή διαδρομή του αγώνα από το Νότιο Πάρκο έως την Πλαζ του ΕΟΤ, καλύπτοντας συνολικά αποστάσεις από 15χλμ έως και 25χλμ, επιβεβαιώνοντας την ετοιμότητα τους τόσο για τον αγώνα της Πάτρας όσο και για τον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης που θα συμμετέχουν μαζικά οι δρομείς του «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ».

Οι ομαδικές εγγραφές για τον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης (και τους αγώνες των 5χλμ & 10χλμ) ολοκληρώνονται την Δευτέρα 27/3 ενώ για τον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας συνεχίζονται με πολύ μεγάλη ενδιαφέρον και η συμμετοχή των μελών του Συλλόγου αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μάχη Jacob - Kerr στο Prefontaine Classic - Μπηχτές του Νορβηγού για το ντόπινγκ
Eνδιαφέρουσες δηλώσεις – Έκλεισε το ραντεβού
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο