Τρέξαμε με το UNDER ARMOUR HOVR Machina 3

Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της UA

Share
UA HOVR Machina 3

Η UNDER ARMOUR έχει εδώ και λίγα χρόνια ξεκινήσει μία σειρά που σταδιακά εδραιώνεται στη δρομική αγορά.

Ο λόγος για το Machina που έφτασε στην 3η έκδοση του και πλέον αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για τη γενική κατηγορία των every day trainers, των μοντέλων δηλαδή που απευθύνονται στη μεγαλύτερη μάζα των δρομέων για τις καθημερινές τους προπονήσεις.

Kαι πάλι HOVR

Και αυτή η έκδοση έχει το χαρακτηρισμό HOVR, δηλαδή διαθέτει την ομώνυμη τεχνολογία αφρού που προσφέρει μαλακό πάτημα σε κάθε προσγείωση και επιστροφή ενέργειας και τη βρίσκει κανείς σε αρκετά μοντέλα της δρομικής σειράς της UA.

Στο Machina 3, ωστόσο, έχει προστεθεί αφρός HOVR διπλής πυκνότητας, για ακόμα μεγαλύτερη αντικραδασμική δράση και επιστροφή ενέργειας.

Και πάλι Map My Run

Επιπλέον, και η τρίτη έκδοση διαθέτει το ειδικό chip στη σόλα που συνδέεται μέσω BlueTooth με την αποκλειστική εφαρμογή (application) Map My Run της UNDER ARMOUR και προσφέρει μία μεγάλη γκάμα πληροφοριών στο κινητό, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση ρολογιού-GPS.

UA HOVR Machina 3 men

Στο… τρέξιμο!

Το νέο Machina 3 συνεχίζει στην ίδια φιλοσοφία: Μαλακό πάτημα, αισθητή επιστροφή ενέργειας και ασφάλεια σε κάθε βήμα. Πρόκειται, όπως αναφέραμε, για ένα μοντέλο για μεγάλο εύρος ρυθμών προπόνησης και για μεγάλο εύρος δρομέων αφού μπορεί να καλύψει άριστα τις απαιτήσεις ενός έμπειρου μαραθωνοδρόμου, αλλά κι ενός newbie που «γράφει» τώρα τα πρώτα του χιλιόμετρα.

Κι αυτό γιατί είναι άνετο με μαλακό πάτημα χάρη στο «διπλό» HOVR, που δίνει ένα αίσθημα ασφάλειας σε κάθε βήμα, ιδιαίτερα σε όσους προσγειώνονται στο μέσο τμήμα του πέλματος ή στη φτέρνα.

Διαπνοή

Καλή είναι η απόδοσή του και στο κομμάτι της διαπνοής, καθώς το υλικό στο άνω μέρος διαθέτει σε αρκετά σημεία αεριζόμενους πόρους. Έτσι, η υγρασία και η θερμοκρασία στο εσωτερικό διατηρούνται σε καλά επίπεδα ακόμα και σε προπονήσεις με μεγάλη διάρκεια.

Κι ακόμα

Στα θετικά θα βάζαμε και την κατασκευή στην περιοχή της φτέρνας, καθώς η προσθήκη υλικού στο πίσω μέρος κάνει αφενός πιο εύκολη τη διαδικασία να φορεθεί το παπούτσι, αφετέρου ασφαλίζει τον αχίλλειο και δημιουργεί ένα συμπαγές αίσθημα σταθερότητας.

Αρκετά ικανοποιητικό είναι το σύστημα επίδεσης που δίνει αρκετές επιλογές, ενώ η γλώσσα είναι μαλακή και διακριτική ευνοώντας την γενικότερα καλή εφαρμογή.

UA HOVR Machina 3 women

Στην πράξη

Το νέο UNDER ARMOUR HOVR Machina 3 είναι μία από τις πιο κομψές και συνάμα αποδοτικές επιλογές της κατηγορίας. Με ασφαλές και αποσβεστικό πάτημα, και καλή εφαρμογή είναι ιδανικό για προπονήσεις, κυρίως, με ελεύθερο τρέξιμο σε αργούς ή και πιο ταχείς ρυθμούς, για χρήση σε γυμναστήριο ή άλλες δραστηριότητες (άλματα κλπ.) για δρομείς με κανονικό ή και λίγο μεγαλύτερο βάρος.

Βάρος: 300γρ.
Drop: 8mm
Τιμή: 159,99€

Tα προϊόντα της Under Armour διατίθενται στη χώρα μας από την UNLIMITEDSPORT, Τ. 211 1088464, https://underarmour.unlimitedsport.gr/

UA HOVR Machina 3
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Bρετανός έτρεξε στον Μαραθώνιου του Λονδίνου δοκιμάζοντας 25 ποτήρια κρασί!
Ακούγεται ωραίο, αλλά μην το δοκιμάσετε…
4ο Chios HardStone Trail: Οδηγίες
Πρόγραμμα και τεχνική ενημέρωση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο