11oς Ημιμαραθώνιος Αθήνας – Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Διαβάστε όσα είπαν οι νικητές και οι νικήτριες

Share
ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2023 / ΑΠΟΝΟΜΕΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναγιώτης Καραϊσκος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη 5η νίκη στο Πρωτάθλημα την οποία συνδύασε με μια καλή επίδοση.

Κερδίζω για πέμπτη φορά τον Ημιμαραθώνιο και μόνο για το γεγονός αυτό είμαι πολύ ικανοποιημένος. Από την άλλη πλευρά θα ήθελα να έχω πετύχει ατομικό ρεκόρ (1.06.53). Ήταν ένας καλός αγώνας με έντονο συναγωνισμό. Σε κάποιο σημείο χρειάστηκε να ρισκάρω και φάνηκε στο αποτέλεσμα. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο η διαδρομή φέτος μου φάνηκε πολύ πιο δύσκολη. Ο Δημήτρης Τσάκαλος βοήθησε για να γίνει πιο ενδιαφέρον ο αγώνας. Και εν τέλει είμαι χαρούμενος που κατέκτησα την πρώτη θέση“, είπε ο έμπειρος αθλητής. Από την πλευρά του ο Δημήτρης Τσάκαλος, ο οποίος κατέκτησε το πρώτο του μετάλλιο στην απόσταση, είπε: “Ο στόχος μου ήταν η πρώτη θέση. Βρέθηκα πολύ κοντά στο να τα καταφέρω. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοσή μου. Στα τελευταία δύο χιλιόμετρα ο Παναγιώτης Καραϊσκος έδειξε να είναι πιο δυνατός, έκανε πιο σωστή διαχείριση και έμεινα στη δεύτερη θέση, όπως και πέρυσι. Επόμενος αγώνας μου είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10 χλμ όπου θα διεκδικήσω μια θέση στο βάθρο. Θα επικεντρωθώ στη συνέχεια στα 5 χλμ, ενώ κάποια στιγμή θα ήθελα να αγωνιστώ στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, όπου δεν έχω δοκιμάσει ακόμη τις δυνάμεις μου“.

Η τριάδα στους Άνδρες έκλεισε με τον Χαράλαμπο Πιτσώλη. “Οι συνθήκες ήταν ιδανικές για έναν ημιμαραθώνιο. Κατά διαστήματα ένα δυνατό αεράκι μου έδινε την ώθηση που ήθελα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την επίδοση μου. Θα ξεκινήσω την προετοιμασία μου τώρα για τον Μαραθώνιο του Αμβούργου“, είπε ο αθλητής του Γιώργος Ζώρζος.

Παναγιωτοπούλου, Κωνσταντινοπούλου και Νούλα στο βάθρο των νικητριών

Στις γυναίκες η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου τόνισε μετά τη νίκη της: “Ήταν διαφορετική από πέρυσι η διαδρομή αλλά ίσης δυσκολίας. Ήταν αγώνας στόχος για μένα. Κυνήγησα μια καλή επίδοση. Ναι μεν κουράστηκα, αλλά είμαι ικανοποιημένη από τον χρόνο μου. Ο κόσμος με εμψύχωνε στη διαδρομή και με βοήθησαν οι καλές καιρικές συνθήκες. Ο επόμενος στόχος μου είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10 χλμ.”.

Από την πλευρά της η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου, τόνισε: “Είμαι πολύ ικανοποιημένη. Για μένα ήταν περάσματα ο συγκεκριμένος αγώνας για τον Μαραθώνιο της Βιέννης στις 23 Απριλίου. Είμαι ευχαριστημένη από τον χρόνο μου και πολύ χαρούμενη για την Ισμήνη που κέρδισε. Με βοήθησε πολύ ο κόσμος και ειδικά στην ανηφόρα”. Η Σταματία Νούλα, είπε για το πρώτο της μετάλλιο στη διοργάνωση: “Ήταν πολύ ωραίος αγώνας. Τρέχω πρώτη φορά στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Στις δυσκολίες που είχε η διαδρομή με βοήθησε πολύ η συναθλήτρια μου, Ευσταθία Φλώρου και με εμψύχωνε ο προπονητής μου Ιάσωνας Ιωαννίδης και ο κόσμος. Αν και είναι ο δεύτερος ημιμαραθώνιος της καριέρας μου είμαι ικανοποιημένη από τον χρόνο μου. Επόμενος στόχος μου είναι ο Μαραθώνιος της Θεσσαλονίκης“.

από segas.gr

Δείτε όλα όσα έγιναν λεπτό προς λεπτό στον 11ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Δείτε τα αποτελέσματα από τον 11ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας και από όλους τους αγώνες του Σαββατοκύριακου 18-19 Μαρτίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος δρόμος 21 μαθητών
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
9ος Μαραθώνιος Ρόδου: Λήξη εγγραφών
Tην Δευτέρα 15 Απριλίου λήγει η προθεσμία εγγραφών για τους αγώνες της Ρόδου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο