Σεμινάριο πρώτων βοηθειών για τον Σύλλογο Δρομέων Λέσβου

Ακόμα μία δράση για τον δραστήριο σύλλογο

Share

Δείτε αναλυτικά:

Το απόγευμα του Σαββάτου 11 τρέχοντος έγινε στον χώρο του Επιμελητηρίου Λέσβου σεμινάριο βασικής υποστήριξης της ζωής από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) προς τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Λέσβου. Στο σεμινάριο διάρκειας τεσσάρων ωρών, έμπειροι διασώστες του ΕΚΑΒ δίδαξαν στα μέλη του Συλλόγου τεχνικές υποστήριξης της ζωής, με θεωρητική και πρακτική προσέγγιση. Οι γνώσεις αυτές, αν και πάντα η ευχή είναι να μην χρειαστούν, είναι υπερπολύτιμες για κάθε άνθρωπο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους διασώστες του ΕΚΑΒ που πρόσφεραν το σεμινάριο, για την εξαιρετική τους διάθεση, οργάνωση και επαγγελματισμό!

Την Κυριακή 12 Μαρτίου έγινε στην περιοχή των Τρικάλων ο Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκας-Τρικάλων. Ο αγώνας γίνεται κάθε χρόνο στη μνήμη του δρομέα Θανάση Σταμόπουλου και συγκεντρώνει χιλιάδες δρομείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, που τρέχουν κάτω από τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων, μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Ο Σύλλογος Lesvos Runners συμμετείχε με 4 δρομείς μέλη του, τους Αντώνη Κοντάκα, Μιχάλη Τσελεμπή, Κώστα Χουβαρδά και Φώτη Φλωρόπουλο, οι οποίοι τερμάτισαν την διαδρομή των 21,1 χιλιομέτρων με πολύ καλές επιδόσεις. Το Διοικητικό Συμβούλιο των Lesvos Runners απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στους αγωνισθέντες και τους εύχεται καλή αποκατάσταση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Bρετανός έτρεξε στον Μαραθώνιου του Λονδίνου δοκιμάζοντας 25 ποτήρια κρασί!
Ακούγεται ωραίο, αλλά μην το δοκιμάσετε…
Άδα Σταματάτου: To Race for Autism Gr τρέχει στη Βοστόνη
Δείτε πώς να βοηθήσεις και εσύ το οικοτροφείο ΧΑΡΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο