Εκτός συνέχειας Μαρινάκου, Κοτίτσας – Η 1η ημέρα του Ευρωπαϊκού κλειστού

Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι Έλληνες δρομείς

Share

Εκτός τελικού έμεινε η Αναστασία Μαρινάκου στα 3.000μ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε στην 11η θέση της 2ης προκριματικής σειράς του αγώνισματος σε 9:22.35, μακριά από το ρεκόρ της. Ήταν σαφώς μία δύσκολη κούρσα, την οποία τελικά κέρδισε η Hanna Klein από την Γερμανία σε 8:59.28.

Στα 800μ. των ανδρών ο Χρήστος Κοτίτσας ήταν 6ος στην 3η προκριματική σειρά σε 1:50.82 και έμεινε όπως είναι λογικό εκτός συνέχειας. Ο Έλληνας δρομέας το πάλεψε μέχρι τα 600μ. όπου ήταν μπροστά, ωστόσο, στα τελευταία 200μ. οι υπόλοιποι δρομείς, που είχαν καλύτερα ατομικά ρεκόρ, τον άφησαν πίσω.

Το έκανε ο Τσιάμης, πέρασε και ο Ανδρικόπουλος

Στο τριπλούν των ανδρών ο Δημήτρης Τσιάμης στα 41 του κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για έναν ακόμα τελικό με 16.26μ. Μαζί του και ο νεαρός Ανδρικόπουλος με άλμα στα 16.39μ.

Τέλος, στα 1.500μ. των ανδρών ο Jacob Ingebrigtsen πέρασε άνετα στον τελικό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Stoiximan Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου
Αποτελέσματα και LIVE STREAMING
Εκδρομή ΣΔΥΑ στα Άγραφα
Συμμετοχή του συλλόγου στο Kremasta Lake Run 2026
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο