OLI Sports Tourism & All About Running: Aνακοίνωση συνεργασίας

Ο αθλητικός τουρισμός σε νέα εποχή

Share
OLI SPORTS TOURISM – ALL ABOUT RUNNING

H OLI Sport Tourism βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία All About Running. Η συνεργασία αυτή αποσκοπεί στην δημιουργία τουριστικών πακέτων αλλά και ευρύτερης συνεργασίας πάνω στα ετήσια events και τις αθλητικές δραστηριότητες της εταιρείας. Σκοπός είναι η προώθηση των αγώνων σε μεγαλύτερο κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό, προσελκύοντας οργανωμένες ομάδες δρομέων και ερασιτεχνών αθλητών.  

Λίγα λόγια για την ΟLI Sports Tourism

Η OLI Sports Tourism, είναι μια κορυφαία εταιρεία διαχείρισης αθλητικού τουρισμού και εκδηλώσεων με έδρα την Αθήνα, Ελλάδα. Η έμπειρη ομάδα της βοηθά ανθρώπους να οργανώσουν ταξίδια σε όλο τον κόσμο συνδυάζοντας την χαρά του ταξιδιού μέσα από τον αθλητισμό. Απευθύνεται  σε λάτρεις του αθλητισμού, είτε ερασιτέχνες είτε επαγγελματίες που αναζητούν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εμπειρίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες, τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό τους.

Η OLI αναλαμβάνει όλο το πακέτο μιας αθλητικής ομάδας, κλείνοντας προπονήσεις, φιλικούς αγώνες, συμμετοχές σε οργανωμένους αγώνες ή τουρνουά,  τις μεταφορές, την διαμονή, τις περιηγήσεις και τα αξιοθέατα, για όλα τα αθλήματα και τις ηλικιακές ομάδες.  Με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών της, και προσοχή στην λεπτομέρεια,  γνωρίζει πως να δημιουργήσει 360° εμπειρίες, αφήνοντας τον αθλητή και τον συνοδό να απολαύσει ανενόχλητος την εμπειρία του.

Η OLI Sports Tourism με μία ματιά

✓ Για όλα τα αθλήματα
✓ Ολοκληρωμένες υπηρεσίες ταξιδιού
✓ Σε όλο τον κόσμο
✓ Όλο τον χρόνο

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210-6549518 ή στο [email protected]

WEB
Instagram
facebook
LinkedIN

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έσπασε κάθε ρεκόρ ο London Marathon!
Δείτε πόσες χιλιάδες αιτήσεις συγκέντρωσε!
Γρήγοροι οι νικητές στο Αμβούργο, 2:30 ο Νικολακέας + Οι Έλληνες
Δείτε τις επιδόσεις στον γερμανικό Μαραθώνιο
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
Ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και παιδιά, οι πρωταγωνιστές στον 18ο Μαραθώνιο της Ιστορίας, της συμπερίληψης, του πολιτισμού!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο