Συνεργασία New Balance & Αγώνων Δρόμου Υγείας Αθήνας 2023

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η αθλητική εταιρεία New Balance χορηγός των αγώνων

Share
Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας συνεργασία με New Balance

Η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων Δρόμου Υγείας Αθήνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασία της με την αθλητική εταιρεία New Balance για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Η εταιρεία αθλητικών ειδών New Balance θα υποστηρίξει δυναμικά τον 46ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ. που θα διεξαχθεί στις 5 Μαρτίου 2023 καθώς και τον 41ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοεμβρίου 2023, από τη θέση του χορηγού, στηρίζοντας τις προσπάθειες των δρομέων, των εθελοντών καθώς και των διοργανωτών, σε αυτή την ιδιαίτερη εποχή, στέλνοντας παράλληλα το δικό τους αθλητικό και κοινωνικό μήνυμα.

Μετρώντας πολλά χρόνια πλούσιας ιστορίας, η New Balance εξακολουθεί να σχεδιάζει πρωτοποριακά προϊόντα με καινοτόμες τεχνολογίες απορρόφησης και εφαρμογής, για τους καλύτερους αθλητές του κόσμου.

Τα διακεκριμένα δρομικά μοντέλα της New Balance προσφέρουν στους δρομείς άνεση, προστασία αλλά και την απαραίτητη βοήθεια για να κάνουν το τρέξιμο τους πιο γρήγορο και αποτελεσματικό.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της εταιρίας, επισκεφθείτε τη επίσημη σελίδα της εταιρείας https://www.newbalance.gr/el/.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαραθώνιος Ρώμης + Οι Έλληνες
Δείτε τις επιδόσεις τους στην Αιώνια Πόλη
Taygetos Challenge 2023: Οι οδηγίες
Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί πριν την εκκίνηση
Δράσεις Απριλίου - Ιουνίου ΣΔΥΑ
ΣΔΥ Αθήνας: «Τρέξε για την Υγεία σου, Τρέξε μαζί μας»
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο