Συνεργασία GU & L’Étape Greece by Tour de France

Η GU ο Επίσημος Διατροφικός Συνεργάτης του L’Étape Greece by Tour de France

Share
L’Étape Greece by Tour de France - GU Energy Greece

Η GU Energy Greece ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον ποδηλατικό αγώνα L’Étape Greece by Tour de France.


Η GU Energy Greece είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι θα είναι ο Επίσημος Διατροφικός Συνεργάτης του ποδηλατικού αγώνα L’Étape Greece by Tour de France, του πρώτου αγώνα της σειράς L’Étape στην Ελλάδα. Η συμφωνία των δύο πλευρών (GU Energy Greece και EY ZHN Greece) περιλαμβάνει την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών των αθλητών με ενεργειακά gels, ενεργειακές βάφλες (stroopwafels) και ποτό ηλεκτρολυτών κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Έχοντας μακροχρόνια εμπειρία στις ενεργειακές ανάγκες αγώνων μεγάλης διάρκειας όπως ένας Μαραθώνιος ή IRΟΝΜΑΝ® 70.3®, η GU θα παρέχει τα προϊόντα που απαιτούνται για να βοηθήσει τους αθλητές να αισθανθούν καλύτερα και να έχουν περισσότερη ενέργεια από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥ ΖΗΝ

Η ΕΥ ΖΗΝ Greece, διοργανώτρια του IRΟΝΜΑΝ® 70.3® Vouliagmeni, Greece, και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ενώνουν τις δυνάμεις τους και φέρνουν τον 1ο ποδηλατικό αγώνα L’Étape Greece by Tour de France στην Αρχαία Ολυμπία, 1-2 Απριλίου 2023. Με αφορμή τον αγώνα Tour de France προέκυψε η δημιουργία του L’Étape by Tour de France ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε ερασιτέχνες ποδηλάτες να ζήσουν τη συγκίνηση του ποδηλατικού θεσμού, σε μικρότερη κλίμακα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ και ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΔΩ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ το L’Étape Greece by Tour de France στο Facebook & στο Instagram.

Οι αθλητές μπορούν να επιλέξουν μία από τις L’ÉTAPE εμπειρίες: The Race 150km, The Ride 75km, Family Ride 35km, Kids Race 50m για τους μικρούς μας ήρωες.

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει back pack και παγούρι L’Étape Greece by Tour de France, μετάλλιο, τροφοδοσία και βραβεία για τους νικητές των ηλικιακών κατηγοριών, ενώ η εμπειρία L’Étape Greece by Tour de France θα πραγματοποιηθεί σε κλειστούς, ασφαλείς δρόμους με έμπειρη συνοδεία, τεχνική και ιατρική υποστήριξη, σταθμούς τροφοδοσίας και πολλές ακόμα παροχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ L’ÉTAPE DU TOUR DE FRANCE

Το L’Étape du Tour de France (ονομάζεται επίσης L’Étape du Tour ή απλώς L’Étape) είναι ένα οργανωμένο ποδηλατικό event μαζικής συμμετοχής που επιτρέπει στους ερασιτέχνες ποδηλάτες να τρέξουν επάνω στην ίδια διαδρομή με ένα ποδηλατικό ετάπ (étape) του Tour de France. Διεξήχθη για πρώτη φορά το 1993 και τώρα διοργανώνεται από την Amaury Sport Organization (A.S.O.), πραγματοποιείται κάθε Ιούλιο, συνήθως σε μια ημέρα ανάπαυσης του Tour de France.

Τις περισσότερες φορές η διαδρομή που επιλέγεται για το L’Étape du Tour είναι το βασιλικό ετάπ (étape) του Tour de France, η οποία συνήθως είναι μια διαδρομή στις υψηλότερες κορυφές των βουνών στα Πυρηναία ή στις Γαλλικές Άλπεις. Πλέον οι εγγραφές στο L’Étape du Tour ξεπερνάνε τις 15.000 κάθε χρόνο, με πολλούς συμμετέχοντες να ταξιδεύουν από ξένες χώρες για να αγωνιστούν. Όλα τα ποδηλατικά events L’Étape διοργανώνονται σε κλειστούς από την κυκλοφορία δρόμους, με στάσεις ανεφοδιασμού, μηχανική βοήθεια και ιατρική υποστήριξη κατά μήκος της διαδρομής.

Οι διεθνείς εκδόσεις του L’Étape που φέρουν την ονομασία L’Étape by Tour de France, πραγματοποιούνται κάθε χρόνο σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο με σκοπό να προσφέρουν στους ερασιτέχνες ποδηλάτες της κάθε χώρας μια μοναδική εμπειρία που μοιάζει με τον Γύρο Γαλλίας. Αγώνες L’Étape πραγματοποιούνται αυτήν τη στιγμή σε Αυστραλία, Βολιβία, Βουλγαρία, Βραζιλία, Καναδά, Κίνα, Κολομβία, Κύπρο, Τσεχία, Εκουαδόρ, Ινδονησία, Μαλαισία, Μεξικό, Ολλανδία, Ρουμανία, Ισπανία, ΗΠΑ και από φέτος και στην Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ GU ENERGY LABS

Η εταιρία GU Energy Labs έχει έδρα το Berkeley της California στις ΗΠΑ. Είναι η εταιρία που ίδρυσε την κατηγορία των Ενεργειακών Gels, παρουσιάζοντας το πρώτο original Energy Gel το 1993. Η σταθερή και συνεχής προσήλωση της στην καινοτομία, έχει καταστήσει την GU Energy Labs πρωτοπόρο στην κατηγορία της με ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά. Tα προϊόντα GU Energy Gel, ROCTANE Energy Gel, ROCTANE Energy Drink, τα Energy Stroopwafels, τα Energy Chews, οι Electrolyte Tablets, τα GU Energy Drink και GU Recovery Drink είναι συνώνυμα με τους αθλητές αντοχής παγκοσμίως, παρέχοντας τους ενέργεια που έχει αποδειχθεί επιστημονικά και δοκιμαστεί από κορυφαίους αθλητές στον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την GU Energy Greece και τα προϊόντα GU, επισκεφθείτε το www.GUenergy.gr ή το www.GUenergy.com. Μάθετε τα νέα της GU Energy Greece στη σελίδα της στο Facebook, στο Twitter ή στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο