Mυϊκός πόνος; Μάθε πως να τον αντιμετωπίσεις με τα φυσικά προϊόντα της Pharmasept

Άμεση ανακούφιση με προϊόντα μέγιστης αποτελεσματικότητας και φυτικά συστατικά, χωρίς καμία φαρμακευτική ουσία

Share
Pharmasept - advertorial

Η καθημερινή κούραση, η σωματική καταπόνηση, η κακή στάση του σώματος, η ελλιπής αποθεραπεία μετά την άθληση, ακόμα και η πλήρης απουσία σωματικής άσκησης, δημιουργούν συχνά ενοχλήσεις και πόνους σε μύες και αρθρώσεις που δυσχεραίνουν την καθημερινότητά μας. Για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα θέματα έχουμε σύμμαχό μας τα προϊόντα της σειράς Aid από τη Pharmasept.

Τα προϊόντα της σειράς Aid της Pharmasept αποτελούν τον βασικό μας καθημερινό σύμμαχο καθώς είναι η λύση απέναντι στον πόνο!

Cryo Power Gel και Hot Power Gel της Pharmasept

Η σειρά Aid της Pharmasept, παρασκευάζεται από την ελληνική εταιρεία δερμοκαλλυντικών Pharmasept σε συνεργασία με εξειδικευμένους ιατρούς και φυσιοθεραπευτές και αποτελείται από προϊόντα με φυτικά εκχυλίσματα, αιθέρια έλαια και αναλγητικά βότανα, απόλυτα ανεκτά, ασφαλή και ευεργετικά για το δέρμα.

Pharmasept - advertorial

Τα Cryo και Hot Power Gels της Pharmasept είναι ιδανικά για αθλητές, πριν και μετά την προπόνηση, καθώς συμβάλλουν στη φροντίδα και τόνωση των καταπονημένων σημείων του σώματος, προσφέροντας άμεση ανακούφιση. Και τα δύο προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα, δεν περιέχουν φαρμακευτικές ουσίες, ενώ είναι κατάλληλα ακόμα και για καθημερινή χρήση.

Pharmasept Cryo Power Gel 100ml

Το ψυκτικό gel Cryo Power Gel είναι ιδανικό για χρήση μετά από άσκηση, μώλωπες και πρηξίματα. Περιέχει εκχυλίσματα βοτάνων, για αίσθηση ανακούφισης σε καταπονημένους μύες, με τη δύναμη του πάγου. Στο σημείο που εφαρμόζεται προσφέρει επιταχυνόμενη ψύξη για αίσθηση ανακούφισης από 3 έως 4 ώρες. Απορροφάται άμεσα και δε λεκιάζει καθώς δεν περιέχει χρωστικές.

Pharmasept Hot Power Gel 100ml

Το θερμαντικό gel Hot Power Gel προσφέρει αίσθηση ανακούφισης στα πιασμένα και κουρασμένα σημεία του σώματος με τη δύναμη της ζέστης. Με εξειδικευμένους θερμαντικούς παράγοντες που παρέχουν μακράς διάρκειας θερμαντικό αποτέλεσμα, για 3 έως 4 ώρες χωρίς να ερεθίζουν, είναι ιδανικό για πόνους στη μέση και στον αυχένα.

Λίγα λόγια για τη PHARMASEPT:

Η PHARMASEPT δημιουργεί δερμοκαλλυντικά προϊόντα υψηλής δερματολογικής αξίας, που διατίθενται στο χώρο του φαρμακείου. Απευθύνεται σε καταναλωτές όλων των ηλικιών, προσφέροντας φροντίδα για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας. Όλες οι σειρές των προϊόντων είναι δερματολογικά ελεγμένες, με απόλυτο σεβασμό στη φυσιολογία και το pH του δέρματος και είναι κλινικά δοκιμασμένες σε αναγνωρισμένα εργαστήρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H Helen Obiri μας παρουσίασε το... μέλλον της Οn στην Βοστόνη
Δείτε το μοντέλο που φόρεσε στον Boston Marathon
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Την Κυριακή το Λονδίνο - "Όλα τα λεφτά" οι γυναίκες
Σούπερ λίστα στις γυναίκες – Επιστροφή Bekele
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο