46ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ.

Νέος χώρος, νέα διαδρομή, νέα απόσταση – Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Share
46ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας προκηρύσσει τον 46ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά.

Ο αγώνας είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Τουρισμού ενώ την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει η MyRace.

Ο αγώνας εδώ και τέσσερις δεκαετίες συμβάλλει καθοριστικά στη διάδοση του λαϊκού μαζικού αθλητισμού και του τρεξίματος και συμμετέχουν δρομείς κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης, ο αριθμός των οποίον αυξάνεται συνεχώς.

Νέα διαδρομή

Η Ιστορική αυτή διοργάνωση μέχρι πέρυσι διεξαγόταν στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά (Εκκίνηση-Τερματισμός) και η διαδρομή ήταν στο παραλιακό μέτωπο Ελληνικό – Γλυφάδα – Βουλιαγμένη.

Με δεδομένο ότι πλέον έχουν ξεκινήσει εργασίες στον συγκεκριμένο χώρο για την ανάπλαση του ευρύτερου χώρου στο Ελληνικό, δεν υπήρχε η δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε την διοργάνωση στο φυσικό της χώρο.

Έτσι φέτος η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά στην διαδρομή περιμετρικά του υδάτινου στίβου.

Νέος αγώνας 5χλμ.

Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο, φέτος θα διεξαχθεί για πρώτη φορά και αγώνας 5χλμ. με ώρα εκκίνησης στις 12:30. Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν δρομείς όλως των επιπέδων.

Early Bird

Και στους δύο αγώνες υπάρχει περίοδος early bird με χαμηλότερο κόστος εγγραφής.

Πληροφορίες – εγγραφές: https://www.athenshealthrun.gr/

Πατήστε εδώ για να δείτε την πλήρη προκήρυξη της διοργάνωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mετάλλια - μπισκότα έσωσαν τον Ημιμαραθώνιο του Inverness στην Σκωτία
Μία ξεχωριστή κίνηση που έσωσε τον αγώνα
Ο Ivan Siuris στον Patras Half Marathon
O Μολδαβός πρωταθλητής έρχεται και φέτος στην Πάτρα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο