New Balance FuelCell SuperComp Elite v3

Έφτασε το γρηγορότερο αγωνιστικό της New Balance – Γνώρισέ το!

Share
New Balance FuelCell SuperComp Elite v3

Εάν πιέζεις το σώμα σου για καλύτερους χρόνους, σου αξίζει και ο καλύτερος εξοπλισμός. Αυτό το ρόλο, να σε βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, αναλαμβάνει η New Balance λανσάροντας το FuelCell SuperComp Elite v3, το γρηγορότερο αγωνιστικό που έχει δημιουργήσει έως τώρα.

Το δίδυμο της ταχύτητας

Το νεότερο μέλος της οικογένειας των Carbon Plated παπουτσιών, ξεχωρίζει για την εκρηκτική του ταχύτητα στις μεγάλες αποστάσεις.

Με την προσθήκη της πλάκας ανθρακονημάτων να εδραιώνεται ολοένα και περισσότερο ως απαραίτητο συστατικό των κορυφαίων αθλητικών παπουτσιών, η τρίτη version του SC Elite θυμίζει ένα Super-car που ξέφυγε από τις εκθέσεις και βγήκε αγριεμένο στις αστικές λεωφόρους.

New Balance FuelCell SuperComp Elite v3 detail

Το πιο γρήγορο αγωνιστικό της New Balance είναι προορισμένο για τη μέρα του αγώνα. Εξαιρετικά ελαφρύ (ζυγίζει λιγότερα από 230γρ.) υποστηρικτικό και άνετο, είναι σχεδιασμένο με δύο στρώσεις ανταποδοτικού αφρού FuelCell που λειτουργούν ως κινητήρες για την πλάκα ανθρακονημάτων που βρίσκεται ανάμεσά τους.

Για να μιλήσουμε πιο τεχνικά, η τεχνοτροπία των δύο στρώσεων αφρού επιτυγχάνει περισσότερη συμπίεση της πλάκας, η οποία δέχεται δυνάμεις και από το βήμα του αθλητή και από το έδαφος, με αποτέλεσμα οι δείκτες επιστροφής ενέργειας να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

New Balance FuelCell SuperComp Elite v3 detail

Ένα κορυφαίο μοντέλο μπορεί μόνο… να σε στείλει κορυφή

Αυτή τη στιγμή, η New Balance τοποθετεί το SC Elite v3 στην κορυφή της πυραμίδας των performance running παπουτσιών της και το ρίχνει με σιγουριά στη μάχη ενός Μαραθωνίου με την πεποίθηση, και τη σιγουριά, ότι θα βοηθήσει τους δρομείς να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά αναφέρουμε το βάρος του στα 228γρ., ενώ το Drop είναι στα 8mm.

Θα βρεις το νέο FuelCell SuperComp Elite v3 σε όλα τα καταστήματα New Balance, στο www.newbalance.gr και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

New Balance FuelCell SuperComp Elite v3 detail
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο ρεκόρ η Μαρινάκου στα 5χλμ.
Εξαιρετική επίδοση στον Adizero: Road to Records
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο