Ημερήσια Εκδρομή ΣΔΥ Αθήνας στο Ναύπλιο

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου

Share

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ο ΣΔΥ Αθήνας θα πραγματοποιήσει Ημερήσια Εκδρομή στο Ναύπλιο για συμμετοχή στον 21o Αγώνα Αργολικού Κόλπου 15,3χλμ. Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου.

Ημερήσια Εκδρομή ΣΔΥ Αθήνας στο Ναύπλιο

Σας γνωρίζουμε ότι ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) θα πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή στο Ναύπλιο συμμετέχοντας στον 21ο Αγώνα Αργολικού Κόλπου, 15.5χλμ. που θα γίνει στη διαδρομή Λέρνα (εστιατόριο Αδράμη – Παραλιακή Οδός Νέας Κίου – Ναυπλίου – Κολυμβητήριο Ναυπλίου την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Σύλλογος ‘Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδος’ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αργολίδας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το πούλμαν θα αναχωρήσει από τη πλατεία Καραϊσκάκη, στάση Μετρό Μεταξουργείο.

Κυριακή 12/2 Ώρα αναχώρησης 06.15πμ ακριβώς.

Σας γνωρίζουμε ότι θα πραγματοποιήσουμε Ομαδική εγγραφή.

Κόστος συμμετοχής στον αγώνα: 5 ευρώ

Μετάβαση & επιστροφή :12 ευρώ, για πούλμαν (πλήρες) 40 θέσεων

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον Αγώνα θα πρέπει να καταβληθεί το κόστος  συμμετοχής μαζί με το κόστος μεταφοράς (17) μέχρι την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023.

Σύνολο 17 ευρώ 

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή και την πληρωμή κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη απόγευμα στα γραφεία του ΣΔΥΑ Γραβιάς 9-13 Αθήνα, στάση Μετρό Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο, τηλέφωνο 2105245403 τις άλλες ημέρες στο τηλέφωνο 210 3625168.

Δηλώσεις ομαδικής συμμετοχής για τον αγώνα και για την μεταφορά μέχρι και την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου σύμφωνα με τις οδηγίες των διοργανωτών.

Για το Δ/Σ του ΣΔΥ Αθήνας

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο