Βράβευση ΣΔΥΑ από την Ακαδημία Αθηνών

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου

Share

Η Ακαδημία Αθηνών βράβευσε τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθήνας για την πορεία της. Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:

ΤΥΧΗΙ ΑΓΑΘΗΙ
ΕΔΟΞΕ ΤΗΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑΙ ΑΘΗΝΩΝ

Μέσα στον επιβλητικό χώρο της Ακαδημίας Αθηνών, τον  Ναό του Πνεύματος της χώρας μας έγινε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, η Πανηγυρική Τελετή της απονομής  Βραβείων και Επαίνων στους Έλληνες Πολίτες που διακρίθηκαν, τη Τάξη των Θετικών Επιστημών, τη Τάξη των Γραμμάτων και  Καλών Τεχνών, το Ίδρυμα Κ.& Ε. ΟΥΡΑΝΗ και τη Τάξη των Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών  μέσα στο 2022.

Όλοι οι  παρευρισκόμενοι έζησαν στιγμές  που χαρακτηρίζονται από την ανώτερη στάση της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Οι Τιμώμενοι τιμήθηκαν για το έργο τους, για την προσφορά τους στην Κοινωνία για το παράδειγμα που μετέδωσαν στον Άνθρωπο με τις πράξεις τους.

ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟΝ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
(ΣΔΥΑ, 1981)
ΕΠΑΙΝΩΙ ΤΙΜΗΣΑΙ
ΔΙΑ ΤΗΝ  ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΟΝ ΕΠΙ  ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΗ
ΦΙΛΑΘΛΟΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΝ ΑΥΤΟΥ ΔΡΑΣΙΝ

Η απόδοση της Τιμητικής διάκρισης του ΣΔΥ Αθήνας ανήκει σε Όλους Όσοι βρίσκονται μέσα στον Ιστορικό Σύλλογο από την Αρχή της υπάρξεώς του μέχρι σήμερα, ανήκει σε αυτούς που ξεκίνησαν ένα έργο που σήμερα θεωρείται δεδομένο στην Κοινωνία μας  Άθληση για Όλους και τους συνεχιστές τους.

Γνωρίζουμε  όμως ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, χρειάζονται συνεχείς προσπάθειες για να έχει ο κάθε Πολίτης το δικαίωμα στην Άθληση.  Το σημερινό  Διοικητικό Συμβούλιο του  Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) συνεχίζει την πορεία  του Συλλόγου με το καθιερωμένο μήνυμά του  ΤΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ  ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

Το βραβείο παρελήφθη από την κα Ελένη Μπερτσάτου Πρόεδρο και τον κ. Κώστα Τσαγκαράκη, Ιδρυτικό Μέλος και 1ος εκλεγμένος Πρόεδρος του Συλλόγου.

Για το Δ/Σ του ΣΔΥ Αθήνας

Η Πρόεδρος
Ελένη Μπερτσάτου

βραβείο Ακαδημίας Αθηνών στον ΣΔΥΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έρχεται το European Running Championships
Ελίτ και ερασιτέχνες δρομείς ενώνονται σε ένα πρωτάθλημα
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο