adidas – MERRYXMAS event

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της adidas για την παρουσίαση της νέας συλλογής SS23

Share
adidas xmas 2022 original lego
Ένα κλασικό παπούτσι από ένα κλασικό παιχνίδι. Τα lego γίνονται... original.

Μία ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποίησε η adidas το απόγευμα της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου με γιορτινό χαρακτήρα που μας έβαλε στο κλίμα των Χριστουγέννων με αθλητικό τρόπο.

Στο showroom της adidas Ζαμανού 1 & Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα είχαμε τη χαρά να δούμε από κοντά τη νέα συλλογή SS23, και να ανακαλύψουμε με ποια παπούτσια θα τρέξουμε τη νέα σεζόν, τι θα φορέσουμε στις προπονήσεις μας, αλλά και στις βόλτες μας και την καθημερότητά μας.

Η εκδήλωση μετατράπηκε σε ένα μεγάλο γιορτινό πάρτι με ωραία μουσική, άφθονο ζεστό κρασί (κάτι πολύ χρήσιμο σε μία μέρα με τέτοιο κρύο), figure food και ορεκτικά.

Ξεχωριστός ήταν ο πάγκος όπου μπορούσες να φτιάξεις το δικό σου μπισκότο από gingerbread με την βοήθεια των Άκη Πρεντετζίκη και Γιάννη Μάργαρη, αλλά και εκείνος όπου έγραφες το δικό σου μήνυμα σε Χριστουγεννιάτικη Μπάλα.

Φυσικά, είχαμε τη χαρά να συναντήσουμε γνωστούς και φίλους από το δρομικό και τον αθλητικό χώρο, και να δούμε από κοντά και τους ambassadors της adidas από το χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμούς όπως τους Σπύρο Γιαννιώτη, Τόνια Σωτηροπούλου, Λυδία Παπαϊωάννου κ.ά.

adidas xmas 2022 Μίλτος Τεντόγλου

Και το adidas ADIZERO του Μίλτου Τεντόγλου ήταν εκεί.

Ξεχωριστά δώρα

adidas xmas 2022 δώρα

H adidas φρόντισε για εμάς χαρίζοντας σε κάθε καλεσμένο ένα ιδιαίτερο γιορτινό μποξ με ρούχα και αξεσουάρ. Φυσικά την παράσταση έκλεψε το adidas ADIZERO SL που λάβαμε ως Runner Magazine, και δεν βλέπουμε την ώρα να το τρέξουμε. Mία δουλειά λιγότερη για τον Άι Βασίλη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2024: «Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο»
Στις 19 Μαΐου η καρδιά το δρομικού κινήματος χτυπάει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής
Συνεργασία-έκπληξη Olympus Marathon με Sierre-Zinal!
Μία ευχάριστη προσθήκη στον αγώνα
Race For Autism Gr 2024: Οδηγίες
Χρήσιμες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο