1ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας – Patras Half Marathon

Ένας αγώνας με πολύ ενέργεια ξεκινά στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Οι εγγραφές ξεκίνησαν με σημαντικές εκπτώσεις!

Share
patras half marathon

Είστε έτοιμοι για το μεγάλο δρομικό ραντεβού του 2023; Ο λόγος για τον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Απριλίου στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Διοργανωτής του σπουδαίου αγώνα είναι το σωματείο Α.Ο. Πέλοπας Πατρών και η εφημερίδα Πελοπόννησος, συνδιοργανωτής η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας , ενώ το event υποστηρίζει και ο Δήμος Πατρέων.

Το κυρίως «πιάτο» της διοργάνωσης είναι ο Ημιμαραθώνιος δρόμος συνολικής απόστασης 21.097μ., με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία βασιλέως Γεωργίου Α’ και σε μια επίπεδη, όσο και εντυπωσιακή διαδρομή που θα κινείται στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας. Το πρόγραμμα, όμως, περιλαμβάνει ταυτόχρονα και αγώνες δρόμου 5χλμ. και 1χλμ. για παιδιά, οι οποίοι αναμένεται να κλέψουν την παράσταση.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα του Ημιμαραθωνίου έχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ για τον αγώνα δρόμου των 5χλμ. οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους. Παράλληλα, στον αγώνα 1χλμ. δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών.

Για τους νικητές και τους κορυφαίους αθλητές του Ημιμαραθωνίου θα υπάρχουν και σπουδαία χρηματικά έπαθλα, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αγώνα www.patrashalfmarathon.gr

Όσο για τη γέννηση του 1ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας, αυτή προέκυψε μέσα από την επιθυμία και το όνειρο μιας δρομικής παρέας, για τη διοργάνωση ενός σπουδαίου αγώνα. Ενός αγώνα με διεθνή χαρακτήρα που θα φιλοξενεί ελίτ αθλητές, αλλά και, ταυτόχρονα, που θα προσφέρεται σε όλους όσους αγαπούν το τρέξιμο. Ενός αγώνα για όσους αγαπούν την Πάτρα και θέλουν να βάλουν το δικό τους χρώμα στην πόλη και κυρίως ενός αγώνα για όλους!
Ενός αγώνα γιορτή!
Λάβετε θέσεις…

#flyingpatras

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kalithea Run 2014
13-4-2014: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Kalithea Run με αγώνες των 10 και 5 χλμ.
11ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος»
3-4-2016: O MEAΣ Τρίτων διοργανώνει την Κυριακή 3 Απριλίου αγώνες μαραθωνίου, 5 & 10 χλμ.
Δεν είναι αγώνας, είναι διασκέδαση!
Την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του τρεξίματος δίνει για ακόμα μία φορά η adidas να διασκεδάσουν όλοι μαζί στο 7ο adidasOpenRun που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου. Το νέο event, που όπως και τα υπόλοιπα της σειράς δίνει έμφαση στη διασκέδαση και όχι στον ανταγωνισμό, θα γίνει στον προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι με σκοπό να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η πιο cool running παρέα της πόλης. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο