ΤΡ-ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΑ: Βαρουχάκης – Στυλιανακάνης

Επίσημη προσπάθεια ρεκόρ Guinness

Share
Κώστας Βαρουχάκης

Ο Κώστας Βαρουχάκης και ο Γεράσιμος Στυλιανακάκης θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου επίσημη προσπάθεια ρεκόρ Guinness για την κάλυψη μεγαλύτερης απόστσης με αναπηρικό καροτσάκι σε 24 ώρες. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

ΤΡ-ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΑ: Βαρουχάκης – Στυλιανακάνης

Για άλλη μια φορά ο υπεραθλητής Κώστας Βαρουχάκης από την Κίσαμο Χανίων θα προσπαθήσει να γράψει ιστορία. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πενταπλού Ironman στο Κολμάρ της Γαλλίας το περασμένο καλοκαίρι, αυτή τη φορά θα προσπαθήσει να σπάσει το ρεκόρ των 161Χλμ σε 24 ώρες σπρώχνοντας αναπηρικό καρότσι, και να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness.

Ο Κώστας με τον κολλητό του τον Γεράσιμο θα τραβήξουν την προσοχή μας για 24 ώρες αλλά το μήνυμα που στέλνουν διαχρονικό και επίκαιρο. Παλεύουν για το ΕΕΕΕΚ Κισάμου και για τα ίσα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία.

Η υπερπροσπάθεια τους ξεκινάει την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ. και ολοκληρώνεται το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ., παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, με τις ευχές όλων μας να έχουν ολοκληρώσει τον στόχο τους.

Η προσπάθεια τους θα λάβει χώρα σε κυκλική διαδρομή στην Παραλία Γηπέδου στην Κίσαμο, ενώ παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου το πρωί στον Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης πριν την παραλία. 

Όλη η Κίσαμος δίπλα τους
Όλη η Ελλάδα δίπλα τους.
Καλή επιτυχία και καλή δύναμη.

Πληροφορίες – Ενημερώσεις στο: https://www.facebook.com/trexoelpida

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ατομικά για Δεληγιάννη και Σπύρου στις ΗΠΑ
Οι επιδόσεις που σημείωσαν σε αγώνα ενός μιλίου
2ο Runners of the Year by TihioRace
Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης Ελλήνων δρομέων που διακρίθηκαν το 2022
11χρονη έτρεξε σε 9:38 τα 3.000μ. και σε 4:28 τα 1.500μ. στην Αυστραλία
Αποτελούν παγκόσμια ρεκόρ στην κατηγορία της
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο