Εκδρομή ΣΔΥ Πάτρας στα Καλάβρυτα

Συμμετοχή του συλλόγου στο «Δρόμο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος»

Share
Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας - λογότυπο

Ο ΣΔΥ Πάτρας θα πραγματοποιήσει εκδρομή για συμμετοχή στο «Δρόμο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος». Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου.

Εκδρομή ΣΔΥ Πάτρας στα Καλάβρυτα – Ανακοίνωση

Ο Δήμος Καλαβρύτων, σε συνεργασία με τη Γραμματεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) και το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων προκηρύσσει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 αγώνα δρόμου απόστασης 10χλμ. με την ονομασία «Δρόμος Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Για τον σκοπό αυτό, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας διοργανώνει για τα μέλη του και τους συνοδούς τους, αυθημερόν Εκδρομή και Ομαδική Εγγραφή στα Καλάβρυτα την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022.

Για την Ομαδική Εγγραφή των μελών μας, οι δηλώσεις συμμετοχής {απαραίτητα στοιχεία: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ & ΚΙΝΗΤΟ}, θα αποστέλλονται μέχρι την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2022 στο mail [email protected], προκειμένου να σταλούν στη διοργάνωση εγκαίρως! H συμμετοχή στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ. 

Θα αναχωρήσει πούλμαν από το Πάρκινγκ του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, επί της Γ. Ρίτσου, την ημέρα του αγώνα, αυστηρά στις 09:15πμ. Αναχώρηση στις 16:00 από τα Καλάβρυτα.

Για την κράτηση της θέσης στο πούλμαν, χρειάζεται απαραίτητα να καταβληθεί το κόστος μετακίνησης, 10 ευρώ το άτομο (μέλος ή συνοδός)  και αποδίδετε κάθε Τετάρτη (18:00-19:30) στην έδρα του Συλλόγου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και μέχρι την Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου 2022. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί αν και εφόσον συμπληρωθεί ο αριθμός των 20 συμμετεχόντων.

Ο ανωτέρω αγώνας, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ως ελάχιστο δείγμα τιμής στους εκτελεσθέντες από τα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στις 13 Δεκεμβρίου του 1943.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 μ.μ., με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, έμπροσθεν του Σταθμού του Οδοντωτού στα Καλάβρυτα. 

Η διαδρομή του αγώνα είναι με ελαφριά κατωφέρεια και ανωφέρεια συνολικής απόστασης 9.8 χιλιομέτρων. Θα υπάρξει σταθμός τροφοδοσίας με νερά στο 5ο χλμ (σημείο αναστροφής), όπως και στον τερματισμό.

Για οποιοδήποτε κώλυμα καλέστε στο 6973 745121 Σπυροπούλου Μαρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έγινε ο αγώνας στο Αγχαίο Όρος
Δείτε αποτελέσματα και το Δελτίο της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο